Första vårtecknet
Trots i en ihållande snöstorm på andra sidan kontorsfönstret är det ganska skönt med sådana här nyheter. Årets glassnyheter tyder ändå på att våren är i antågande, hur svårt det än kan vara att tro det när man kikar ut.
Var väl inte några som verkade superintressanta, men några kommer man nog beta sig igenom under den kommande glass-säsongen. Lite fascinerande att glassbranschen är såpass konservativ vad gäller smaker. Det har ju inte hänt så jättemycket sedan man uppfann den känns det som. 90% av alla glassar består fortfarande av vanilj, choklad och i viss mån jordgubb. Ska det vara så svårt att hitta på nåt nytt?!
Nej, fram för mer innovativa och spännande glassar och smaker!
Var väl inte några som verkade superintressanta, men några kommer man nog beta sig igenom under den kommande glass-säsongen. Lite fascinerande att glassbranschen är såpass konservativ vad gäller smaker. Det har ju inte hänt så jättemycket sedan man uppfann den känns det som. 90% av alla glassar består fortfarande av vanilj, choklad och i viss mån jordgubb. Ska det vara så svårt att hitta på nåt nytt?!
Nej, fram för mer innovativa och spännande glassar och smaker!
Kommentarer
Trackback