Struggle continues...

Intervjun med VF gick bra och kommer antagligen publiceras imorgon eller på lördag. Informationschefen på Airtours skulle väl ges en chans att uttala sig också. Hehe, ska bli kul att se.

Rätt intressant läsning att se vad företaget själva skrivit i sin verksamhetsbeskrivning och affärsidé på hemsidan. Saxade lite därifrån:

"Vår strategi är att varje år handplocka hotellen. Men aldrig äga dem. Därmed är vi fria att bara välja det allra bästa. Vår idé är inte att vara billigast. För vem vill ha solsemestern förstörd i en sjabbig lägenhet långt från stranden?"


Nej, vem vill det?! Haha...

Deras slogan "Det finns charter. Och så finns det charter." har ju också fått en ny innebörd.... Eller så är det väl att det är först nu man förstår vad de menar.

Bildextra!

Jag förstår att det är många av er som säkert blivit sugna på en liten tur ner till den grekiska ön Lefkas efter de senaste inläggen. Företrädesvis med den fina arrangören Airtours, som ordnar kul resor till spännande destinationer på ön.

Här är i alla fall några bilder från de delar av ön som låg långt ifrån vårt skabbhotell:


...och här är några från vårt skabbhotell:

Gårdagens skörd...och:

Kittlade dödsskönt i kistan.

VF på torsdag

Nu börjar det redan hända grejer. Intervju med VF är inbokad på torsdag, så då får man spy lite Airtours-galla i lokalpressen. Najs! Hehe...

Processandet har börjat!

På aftonbladet.se idag kan ni läsa om rucklet vi bodde i på Lefkas. Så nu jävlar kör vi!

Reklamationsbrevet (eller vad man ska kalla det) är ivägskickat till Airtours och Aftonbladet, NWT och VF är kontaktade. Let the battle begin! Hehe...

Just nu är jag på rehab och några återhämtningsdagar uppe hos päronen. Det kan ju inte bli så mycket bättre väder...

Apropå väder, finns det någon blogg med självaktning som inte skriver om vädret just nu?! Tycker alla fullkomligt översvämmats med väderrapporter och kommentarer kring sol och värme... Men så är vi ju ett väderälskande (och -beroende) folk också.

Mardrömssemester...

Long time no see... Bloggmöjligheterna har varit begränsade under den senaste veckan. Nedan kan ni se lite varför....

Är just hemkommen från en av de värsta semesterveckorna jag varit med om. Det mesta som har kunnat gå snett har, just det, gått snett. Eller snarare kanske det bara är frågan om en tråkig slump kryddat med en grym otur....

En sak har man i alla fall lärt sig. Det var första, och antagligen också sista, gången jag åkte med bolaget Airtours. Maken till oproffsigt bemötande och arrogans får man leta efter.

Hursomhelst, här kommer en kort genomgång i punktform:
 • Ankomst till Preveza. Börjar ana lite oråd när den velige reseledaren Jens har fullt shå att placera och klämma in ett  15-tal ospec-gäster som ska till Lefkas i två serbers privata bilar. Infobladen om stället vi skulle hamna i ("ett lägenhetshotell i den jättetrevliga hamnstaden Sivota") tog passande nog slut lagom till att vi kom fram.
 • Efter en timmes lång, gastkramande resa i beckmörker längs slingriga bergsvägar kom vi fram till den lilla, lilla orten. Ingen av våra s.k. guider visste vart vi skulle och skrattade åt den byggnad de fått beskrivet som vårt hotell. Ett luggslitet och nedsläckt gammalt kråkslott utan skylt eller personal i närheten.
 • Efter en halvtimmes väntan kom så en liten grekiska, som passande nog inte kunde ett enda ord engelska och visade oss vägen in i kråkslottet, som skulle vara vårt hem under den kommande veckan. Ja, det var det! Och det visade sig inte vara så svårt. Byggnaden saknade nämligen ytterdörr. Ingen reception eller tillstymmelse till information om någonting fanns tillhands och vi fick själva hugga ett rum som vi tyckte såg ok ut. Inget gjorde det kan jag säga.
 • Vi drog den absoluta nitlotten. Ett ostädat och skabbigt rum med hur många äckliga ingredienser som helst (allt finns dokumenterat för den kommande klagoprocessen som ska påbörjas omgående. Finns inte en chans i helvete att vi pröjsat över 5 lax för att bo i en svinstia)
 • När vi vaknar upp efter en ångestfylld natt på stensängarna, väntar nästa chock när vi går ner i byn. Det fanns ingen strand!!! Byn, som låg inklämd mellan bergen, var ju för fan en gästhamn för seglarfolk. Visst det fanns en liten stenstrand/vändplats för bilar, som fick duga första dagen när vi inväntade besked om byte av hotell.
 • För det var 10 fly förbannade gäster (el. en lynch-mobb)som mötte reseledaren när han till slut dök upp. Det fanns dock, enligt honom, ingen möjlighet att hitta något annat hotell på hela ön som vi kunde byta till! Enda möjligheten att ta sig till en "riktig" strand var att hyra bil eller vespa (vilket det blev för oss) från Avis, där han passande nog jobbade halvtid och därför kunde "fixa ett schysst pris"... Skojare!
 • Lagom till halvtid på veckan drog vi dessutom på oss en skön semestermagsjuka också, vilket förstörde några fina dagar. Frågan är också om detta inte också berodde på rummet. Lite knivigt att bevisa dock....
Ja, ja, tänker inte skriva mer skit. Tär på krafterna. Just det, som en skön avslutning var planet ett halvt dygn försenat och vi tvingades gå ner och tanka i Malmö(!) på vägen hem....

Lite positivt var det ju också trots allt. Det var en fin ö, med flera riktigt fina stränder och najs turkosblått vatten. Sen har man ju hunnit bli lite brun i alla fall och läst ut The Dirt.

Puh! Nu bli det kamomillte och bingen....
Lite bilder kommer framöver.

Packad

Lyckorusig av grymt bra spelningar packade man ner de sista grejerna som ska med på resan. Nu tror jag i alla fall att allt ska vara med.... Passet och biljettpapprena känns ju som det viktigaste. Resten går ju att fixa liksom.

Här är ett litet smakprov från Ransäter (mitt första Youtube-klipp för övrigt):


Det går bra nu

Kom på att man nog var tvungen att kirra hotell till årets Way Out West. Hade spanat in ett finfint mitt i centrum, som hade rum lediga enligt bokningssidan på nätet. Men icke! Hamnade istället på ett vid Eriksbergsvarvet på Hisingen.... Får väl duga, även om det blir lite knixigare att ramla hem dit mitt i natten. Fin utsikt över hamnen var det i alla fall.

Transport till och från Ransäter är också ordnad, blev en lånad liten bil. Shit vad allt flyter på just nu, men det ska man väl inte säga... Vann hela 10 spänn på Triss också, så nu är reskassan fixad.

Kan inte få de här raderna ur skallen heller:
"Du säger: Har du tändstickor? -Ja, tillräckligt om du vill bränna ner Stockholm.
Och har du vin och sprit? -Så att det räcker till att få hela fjärden full av sorger..."


Två ynka dagar

...kvar nu. Om nästan exakt 48 timmar lyfter flyget från Arlanda. Ingen resfeber har infunnit sig och det känns, konstigt nog, som att allt är på banan. Passet är framletat, biljetterna är utskrivna (vet inte om de hunnit skicka några), nya badbrallor är inhandlade och väskan är upptagen från källaren.
Enda frågetecknet nu är vad vi kommer att hamna på för hotell. Vi åker ju ospecificerat och det kan ju bli i stort sett vad (och var) som helst. Har dock bara bra erfarenheter från tidigare ospec-resor, så det borde inte vara några problem. Huvudsaken är ju att man hamnar hyfsat nära havet...

Mellanlandning på vischan

Det blev en sväng upp till päronen på landet idag. Lite lantluft, lite grillning och lite fiske. Perfekt semestersysselsättning!

Hallonen hade mognat också, så det blev en näve solmogna bär nyss. Blir grymt nostalgisk när jag äter hallonen här av nån anledning. Känns som somrarna när man var fem bast och knallade omkring här uppe.

Ransäter på fredag

Det börjar dra ihop sig till avresa. Flyget går på lördag, lämpligt nog. Detta innebär att man hinner med en sväng upp till Ransäter och Winnerbäck-tåget som gör ett stopp vid Hembygdsgården. Sommarens intressantaste turné känns faktiskt riktikt kul att hinna med.

Själv är jag dock lika (eller mer) sugen på att se "förbanden" som själva huvudakten. Med på turnén är ju inga mindre än Miss Li, Maia Hirasawa, Markus Krunegård, Sofia Karlsson, Emil Jensen samt Cissi & Nour med Maud Lindström. Nu är det bara att lösa transporten till och från Ransäter...blir inte det lättaste, men det kanske går bussar från stan.

Apropå bussar så verkar de ha löst konflikten.... Jihoo!

Lökless

Man blir hungrig av att läsa om kontraktsökande och nerknarkade rockmusiker som knullar allt som rör sig, spöar upp civilpoliser och grillar kackerlackor i ugnen.
Till mitt stora förtret hade jag ingen lök hemma (tänkte göra en gammal hederlig köttfärssås). Och, eftersom jag inte orkade gå de dryga tjugo stegen till affären (jobbigt värre) så fick det bli en med extra mycket vitlök, färska örter straight from the balkong, lite skogssvamp från ifjol och skivade morötter. Kan nog bli riktigt god, trots lökbristen...

Jag & Mötley

Det tar verkligen emot att säga det, men jag tycker nästan att det är skönt att det är lite molnigt. Då kan jag med hyfsat gott samvete krypa ner i soffan, slänga i "Shout at the devil" i stereon med min vattenskadade "The Dirt" i näven. Allt för den perfekta stämningen. Lässnabbheten är dock inte vad den har varit och det kommer antagligen att ta en kortare evighet att ta mig igenom den 576 sidor långa tegelstenen. Men det är en grymt intressant bok, så det blir nog inga problem. Har dock inte satt upp något mål när den ska vara färdigläst...

Jag behöver heller inte känna någon ångest inför att jag (äntligen) fått tummen ur och rensat garderober och byrån från en massa gammal skit. Varför samlar man alltid på sig en massa totalt värdelösa prylar, papper och kläder (som man inte använt på flera år) och som bara ligger och tar plats?! Nej, nu blir det urrensning oftare. Bort med skiten!

Så, nu ska jag åter fördjupa mig i knark, sprit och sex....och rock'n'roll!

Potter-race

De två sista Harry Potter-filmerna står på menyn ikväll. Osäker på vilken av dem jag sett, men det ger  väl sig efter ett tag. Är ruggigt dålig på att komma ihåg filmer överlag, måste se dem minst två gånger för att överhuvudtaget kunna återberätta något av innehållet. En släng av cinemasenilitet helt enkelt...

Som en liten uppvägning av det barnsliga avslutar vi med "Cloverfield", som jag dock inte vet vad man kan förvänta sig av. Vissa säger att den är bra, andra att den är medioker och andra att den suger. Men det är väl som med de flesta filmer... Väntar på "Into The Wild" också. DEN har jag grymt höga förväntningar på (missade den tyvärr på bio).

Dagens dilemma

Ska jag orka pallra mig iväg till Wennbergsparken eller ska bli kvar hemma och jag softa på balkongen? Hmm, svårt val. Parken = sol & gräs, balkongen = skugga (fr.o.m nu) & filtmatta. MEN, på balkongen kan jag spela vilken musik jag vill och slipper sitta med några öronproppar. Tror jag tar en dusch och funderar vidare på saken. Är ju ett livsavgörande beslut det där...

Kom igen nu!

Busstrejken går vidare, till mitt stora förtret. Behöver ju komma till och från Arlanda till en billig peng och då sätter strejken käppar i hjulet. Dit åker vi dock med Flygbussen, från Hamngatan i Karlstad direkt till flygplatsen, vilken inte berörs. Men hem blir det knivigare (om nu strejken fortfarande pågår). Nyss nämnda buss var full och både Swebus & Säfflebussen tas ur drift den 18 juli om bussförarna fått som de vill. Men parterna verkar ju snacka nu i alla fall, så man får väl hålla tummarna att de kommer fram till en lösning. Tåg eller bil blir lite för kostsamt för den sommaransträngda plånboken...

Fruktfest

Honungs- och nätmelon och jordgubbar var söndagens kvällsmat. Mmmm, mumma!

Det ska vara par när det gäller komiker. Eller ja, det finns många komikerpar i alla fall. Mia & Klara, Anders & Måns, Filip & Fredrik, Hasse & Tage, David Hellenius & Peter Magnusson, Ronny & Ragge, Stefan & Krister (nja, inget komiskt över dem, men ändå..) etc. Intressant fenomen det där. Längtar efter Anders & Måns nya serie, som tydligen ska vara under produktion. Men tills dess håller ju reprisen av Mia & Klara fortfarande.

Går det inte att göra bra reklam på lokal-tv förresten? Krystat, pinsamt och energilöst... Men de lockar till skratt i alla fall.

Lite kvällsmusik från Kate Nash:


Sommar-biten

Ännu en bra sommarpratare. Idag var det Björn Ulveus som stod för middagsunderhållningen i P1. Snackade om riktigt intressanta grejer.
Fan, jag håller på att bli hooked på "Sommar"... Men det är skönt att bara gå runt och softa i lägenheten, pyssla eller läsa en bok och lyssna på radio. Käka en riktigt sen söndagsfrukost/brunch funkade utmärkt också...

Tjacka paj

Tog en reasväng på stan idag och gjorde följande fynd:

600 pix (ord. 1.999 kr) är ett rätt hyfsat reakap, tycker jag. Att det inte direkt är säsong för den förrän om ett par månader är skit samma. Fynd som fynd. Har letat efter en schysst skinnpaj ett bra tag nu, så det passade ju som handen i handsken.

Hajade till när jag gick förbi Soltorget också. Borta var Gundega-baletten, streetdansarna, elbolagen och de panflöjtsspelande indianerna. De som istället stod där var ett hårdrocksband (såg de ut som i alla fall) som, hör och häpna, verkade spela EGNA låtar. Kul och ett steg i rätt riktning.

Apropå musik så hittade jag denna bortglömda juvel i samlingen:

Fick den med posten ifjol och måste väl erkänna att jag var rätt tveksam först. Men efter en kik i konvolutet och en första genomlyssning svängde jag direkt. Ruggigt sköna barnsånger med bl.a. Ebbot, Kristofer Åström, Patrik Arve, Mattias Alkberg, Nina Ramsby och Asha Ali. Får grymma nostalgivibbar till den 70-talsbarnmusik man själv lyssnade på som barn.
Ett givet köp för alla som tycker att kidsen behöver lite "riktig" musik.

Helgens BiB-tips

Booiiing! Helgens vintips är här. Skulle vilja slå ett gigantiskt hårt slag för Les Fumées Blanches. Ett Sauvignon Blanc-vin som är som klippt och skuret för varje förfest på balkongen eller myskväll i sommar. Fräscht, krispigt och smakrikt (shit, jag låter som en vinkännare...) Ett av de bästa vita vinerna på bag-in-box just nu enligt mig i alla fall.

Artikelnumret kan jag tyvärr inte, men så här ser den ut:

Mmm, mumma!

Gött att se att de satsar!

Karlstad Hamnfestival är ju tillbaks i år. Kul att någon vågar satsa på något sommartid i den här stan. Artisterna (Caesars undantaget) kan man säkert säga vad man vill om, men de tilltalar nog en bred och bra publik (vilket är ett måste här, tyvärr). Men de sk. Festivalpassen?! Är de inte i absolut minsta laget...?


Men det är väl som man säger att "less is more"...

Välkommen till djungeln!


Så här ser det ut på balkongen i detta nu. Tomatplantorna är inställda på att göra allt som står i deras kraft att ta över balkongen. Men jag har slipat macheten och är laddad till tänderna att ge dem en rejäl fajt.

Gött, nu börjar det regna också! Visst är det just detta vi saknar som mest i Sverige nu?! Speciellt om man har semester...

Nästa station: Lefkas

Vi hittade en sista-minuten-resa till slut. Det var inte det lättaste, men igår dök den så upp på skärmen.

Målet var Kroatien - det blev grekiska ön Lefkas. Den ligger i den Joniska ögruppen vid landets västkust (rätt nära Kroatien) så skillnaden är nog inte så stor, förutom att det är ett annat land. OCH Grekland är ju alltid Grekland. Har tidigare varit på bl.a. Korfu och Zakynthos i samma ögrupp och det var riktigt najs. Grymt vatten och vacker natur så det blir nog hur skönt som helst....

Ett litet smakprov:

Rätt äckligt va?!

Tänkvärt och viktigt

Hoppas verkligen så många som möjligt lyssnade på "Sommar i P1" förut. Otroligt tänkvärt med journalisten och författaren Isabella Lövin (som bl.a. fick Stora Journalistpriset 2007). En tjej som verkligen har koll på läget.

Lyssna på reprisen eller ladda ner om du missade det! Bryr du dig kommer du få en tankeställare. Om inte är det bara att beklaga...

Här är en av låtarna hon spelade (en av mina favoriter med Laleh för övrigt. Här med Stefan Sundström):


...men först lite duschmusik.


Top of the morning to ya!

Eller morgon är väl att ta i. Men på semestern FÅR man gå upp när man vill... Så det så!

Hmm, vad ska man göra idag då? Kanske softa på balkongen med ett glas iskall äppeljuice, min vattenskadade "The Dirt" och "Sommar i P1"? Verkar rätt intressant idag, för övrigt. Vuxet och bra. Kan behövas efter den senaste veckan. Jag är ju fan över trettio... Ja, så får det bli!

Notera gärna den fina morgonlystern i håret...

Godnattsmusik

Var bara tvungen att spela denna innan man knoppar in. En rätt skön version av den också.
Perfekt kl 00.43 en tisdag.Sov gott!

Kräm på torget

Sitter nere på kontoret och hör att det vankas musikfest på Stora Torget. Och inte vilken fest som helst, utan Rix FM Festival! Här finns det bästa som Sverige har att erbjuda just nu, crème de là crème av det man kan ställa på en scen om man så vill. Om ni har svårt att tro mig och tycker att det låter för bra för att vara sant kan väl spana in den här line-upen:

- Nordman
- Bröderna Rongedal
- Linda Bengtzing
- Arash
- Anders Johansson
- Brolle
- Marie Picasso


Nå, vad säger ni nu?! Blir inte mycket bättre än så här...

Marie Picasso, vad hände med henne förresten? Var inte hon typ landets hetaste artist som skulle sopa mattan med tvåan Amanda Jensen...? Men vad vet jag, följer ju inte Idol...

Rätt ska vara rätt!

Tveksam stavning på det där tyska ordet i rubriken till förra inlägget. Ville inte läggas med det hederliga gamla tyska ü-et. Sedan är det ju det där med "sch" eller "ch".... Ja, ja, rätt stavning ska i alla fall vara "Superglücklisch" och skulle väl i runda slängar kunna översättas med "jätteglad" eller "superlycklig" (går nästan att gissa sig till...)

Håll med om att det är ett rätt skönt ord, som ligger bra i mun och dessutom är väldigt kul att säga. Testa själv med mycket överdriven tysk inlevelse!

Superglucklich!

Jihoo! Jag känner mig piggare. Ska kanske lämna lägenheten för första gången på ett drygt dygn nu också. Vore ju riktigt tragiskt annars, med tanke på att det ser ut att vara ofantligt fint väder också.

Näsan och pannan börjar också återhämta sig efter Danmarks heta solbehandling och börjar nu inta en mer brunfläckig nyans. Redo för en ny portion strålar med andra ord. En brasse och en pocket i parken är kanske inte en helt omöjlig onsdagssysselsättning.

Blir en tripp till kontoret tyvärr. Vad vore en semester utan lite jobb?! I detta fall är det inte så jätteansträngade direkt; dra och kontakta de personer som vunnit i några av de tävlingar som vi hade med i detta nummer av Tryck, bl.a. Maggio på Koriander imorgon.
Undrar om man ska pallra sig ner dit imorgon? Senaste skivan (producerad av pojkvännen Kihlen från Snook) är grymt bra vore det kanske kul. Kroppen säger dock nja till det just nu. Men vem vet, kanske svänger...

Här är lite musik att kickstarta dagen med (blir glad av den här danska rackarn):


Lite skumt

Fler besökare än någonsin på bloggen, men ändå så lite kommentarer. Är ju inte direkt så att man har svårt att få plats med inläggen för alla kommentarers skull. Men det kanske beror på att man skriver om för ointressanta grejer helt enkelt. Eller skriver om saker som är okommenterbara. Jag vet inte, spelar ju inte så stor roll heller...
Hursomhelst är det ju alltid kul med kommentarer, även om det är skoj om bara någon enstaka känner någon som helst småglädje av det man skriver eller det i alla fall ger någonting.

God kväll, nu blir det "Be kind, rewind" med Jack Black och Mos Def (tack för det tipset, Hanna).

En dag i dvala

Det har varit en dag i dvala det här. En begynnande förkylning efter det rätt kalla och blöta sista natten har satt sina spår. Semestern kunde inte ligga mer lägligt. Tråkigt bara om man ska behöva ligga inne och vara sjuk under de surt förtjänade lediga veckorna.
Nä, nu blir det att mosa i sig vatten, frukt och Echinacea ett tag. Ska bli riktigt skönt att spola kröken ett tag framöver också. Känns som kroppen skriker efter det just nu...
Men först klyftpotatis och tvättstuga. Känns som en fungerande kombo, så god som någon.

Ja, faktiskt!

Det är bara att instämma. Blev faktiskt lite överraskad att det fortfarande skulle kännas så fräscht och intressant efter fem års tystnad. Visar väl att deras musik saknar någon bäst-före-stämpel, som mycket annat just nu.
Just det, den forne Karlstadbon och Mindjive-aren (bland mycket annat) Christian Gabel stod för slagverkandet i gruppen. Vet dock inte om det var tillfälligt eller om han kör med dem nu.

Tillbaka på banan

Det blev av förståeliga skäl inte så många inlägg under festivalveckan. Men damn, vad bra det var! Trots att festivalen i år kanske saknade de riktigt intressanta monsterstora bokningarna (Neil Young, Jay Z och The Streets undantaget) bjöd den, musikaliskt, på hur många bra spelningar. Flera nya, kul bekantskaper och flera bekräftelser.

Så vad var då bäst?! Ja, ogillar av tradition kategoriseringar och betygsättning och har ruggigt svårt att lyfta fram musik, mat, film etc som är "bättre/bäst" jämfört med någon annan. Självklart fanns det spelningar som stack ut och höjde sig över mängden. En hel del faktiskt. Bland de jag såg märks bl.a:
 • Duffy - Missade tyvärr början. Men slutet var riktigt bra.
 • MGMT - En relativt upptäckt för mig. Bra musik.
 • Gossip - Såg inte så länge, men det jag såg var helt ok.
 • Lady Saw - Torsdagens bästa spelning. Som jag såg, bör tilläggas.
 • Kate Nash - Fredagens bästa!
 • Band of Horses - Också grymma.
 • Goldfrapp - Helt ny bekantskap för mig. Hade hört sköna "Happiness" innan...
 • Santogold - Mmm, riktigt, riktigt bra.
 • Cocorosie - Såg för lite för att kunna ge ett bra referat. Skiljde sig mycket från det jag trott i alla fall.
 • Gnarls Barkley, Kings of Leon & The Streets - Helt ok spelningar, men inte mycket mer. The Streets var väl den som lyfte sig mest.
 • Queen Ifrica - Värt att kolla upp om man gillar reggae.
 • Lykke Li - Mmm...
 • Alphabeat - Tillsammans med Lykke Li bäst på lördagen.
 • Neil Young - Riktigt bra spelning det med (blir det tjatigt!?)
 • Cat Power - Såg inte så länge.
 • Bob Hund - Verkade hungriga.
 • Jay Z - Recensionerna från Stockholm passar in även här, trots hällregn...

Sen blir det ju alltid rätt mycket intryck (och öl....) under en sån här vecka. Blir ett flängande mellan olika spelningar och ganska svårt att hålla isär och få nån struktur på det, innan man hunnit smälta det lite.

Vädermässigt fanns, inte heller då, något som helst att klaga på. Sol från en nästintill molnfri himmel under samtliga dagar, utom strax innan festivalens sista akt, Jay Z, skulle kliva upp på scenen. Då beslutade nämligen vädergudarna att öppna portarna och släppa ut allt regn som skulle kommit under en "normal" skandinavisk sommarvecka på någon dryg timme.

Så, nu är det bara att försöka anpassa sig till vardagslivet igen då....
Bäst hittills.

Har betat av en del under den första hälften. Lady Saw och Kate Nash va behållningen så här långt. Nu blir det Kings of Leon...

Tågrapport

Märkte att man ju kan blogga me mobilen... Rullar nu söderut. För tillfället är det pit stop i Gbg. Grymt trött så det finns en överhängande risk att man knoppar in en sväng inom kort...

...and I'm ghost!

Till tonerna av "Still D.R.E" lämnar jag Jungmansgatan och Karlstad. Får se om jag lyckas leta upp någon liten välvillig dator under resten av veckan. Annars får ni ha det riktigt gött!

Håll er svarta!

Laddar med battle

Hittade den här battlen mellan Eminem och den gamle House of Pain-rapparen Everlast bland mina gamla blandskivor. En klassisk verbal hiphopfajt i flera ronder. Ett vanligt inslag inom kulturen förr. (Idag läggs mest krut på att visa hur mycket pengar, snygga bilar och halvnakna tjejer man har i sina videos)
Låtarna håller ändå rätt hög kvalitet till skillnad från många andra i genren...

Eminem startar beafen:

Everlast svar & Eminems avslutning

Senaste nytt från Viken!

Det är här det händer uppenbarligen. "Han fick på köpet med sig en liten bil." Det är vardagshumor...

På banan

Avresan närmar sig. 14.20 går tåget ner mot södern. Gör dock en mellanlandning i Skövde (av alla städer..) för att möta upp min partner in crime, barndomskompisen Niklas. Imorgon bitti går sedan resan vidare över sundet.

Och det känns som om allt är på banan. Kommer väl på något väsentligt som jag glömt när jag sitter på tåget, men just nu känns allt hur lugnt som helst. Är också en grym tidsoptimist (grundar väl sig i att jag hatar att stå och vänta) så min vana trogen kommer jag väl börja knalla från Viken vid 14.15.... Har, trots detta, dock en förmåga att alltid hinna i tid. (peppar, peppar) Kanske går tio över idag i alla fall, för att ha gott om tid och och inte behöva stressa... ;)

Hmm, om man skulle blogga lite om FRA-lagen?!  Mmm, nä!

RSS 2.0