My precious....

Ungefär en halv livstid efter att alla andra inhandlat en ipod eller mp3-spelare köpte jag så i fredags min första "pod". (Vet inte om man får klassas som en "late adapter" eller bara too f*kin late, mate...skit samma, kul är det hursomhelst)

Här är den:


120 GB som bara ligger och väntar på att fyllas med allt det här:


...vore kul att få in lite av det här:


...men jag börjar med denna lilla nätta bunt:


(Fan va trött jag blir på att bilderna inte läggs in som stående, trots att jag sparat dem som det. Någon som har nån förklaring eller lösning på detta hemska problem...?)

...och mer kvar!

Lät lite som att min semester var slut efter denna vecka, vilket ju givetvis inte är fallet. Minst två (eventuellt tre) veckor kvar....mmmmmmmm!

Idag tänkte jag äntligen köpa en Ipod. Wohoo! Min telefunk har fått agera mp3-spelare fram tills nu, men fr.o.m. idag ska den få lite välbehövlig vila...

Semester...

En veckas ledighet är snart till ända. Har varit hur skönt som helst, med en tur ut till en ö i Västerviks skärgård som kronan på verket eller toppingen på anrättningen. Några dagar i en sommarstuga med de närmaste vännerna, fiske, bad, frisbeegolf, korttspel och lite bärs var bomull för själen.

Igår blev det en sommarutflykt ut till Alsters Herrgård med syrran för spelningen med Denver och Mellowmen. Fullsatt i det lilla Magasinet och riktigt bra.

Lite smolk i semesterglädjebägaren fick jag dock nyss när jag för första gången denna vecka kollade mailen. Och såg att jag tydligen vunnit andra pris och två biljetter till festivalen Sonisphere. SOM VAR IGÅR!!!!! Lite tråkigt, men vad gör man. Skit händer...

Minigolf...

Varför spelar man egentligen minigolf?! Speciellt när man vet hur det går, liksom. Man tycker att det ska bli jättekul innan, men redan efter ett par banor vet man ju vart åt det barkar. Det absolut bästa är ju om man spelar mot nån som snittar 1-3 slag per bana medan man själv får vara nöjd om man undviker sju, eller i alla fall saknar jämnheten. Eller tålamodet...

Gårdagens 71 på Skoghalls 18 excellenta filtbanor hör väl dock inte till mina bättre rundor. Och det är en liten nätt bit upp till banrekordet som tydligen låg på 24 slag. Lite uppförsbacke... Men det känns som att årets minigolfkvot redan är uppfylld, så jag får ta nya tag till nästa säsong.

Cat Stevens

En totaldiss av allt vad festivaler hette under veckan som gick ledde till att man fick aktivera sig med andra saker, som t.ex. fiskrökning, Transformers 2 och kattutställning. Inte så jäkla fy skam faktiskt... Grymt goda abborrar, en halvbra rulle och så de här rackarna:

Soft


Lite softare


Halvdöd

Me Crocified

Trycks eminenta hovleverantör av serien med karaktären Croc, Jesper Löfvenborg, kom förbi med några klockrena karikatyrer av oss på kontoret häromveckan.

Här är jag, crocifierad.

RSS 2.0