Nu börjar det bli jobbigt...

...riktigt jobbigt, med skägget. Har tröttnat rejält på det och funderar allvarligt på att avsluta den här vänskapen inom kort. Men det är klart, det går väl upp och ner, som i alla förhållanden. Men två månader till (vilket var målet) vete fanken om man orkar.....

All respekt till Promoe, Peps Persson och jultomten. Jag orkar nog inte så länge till....

Hur mycket kan man förbättra en tandkräm?

En sak som slagit mig under många år är hur mycket man kan utveckla produkter som t.ex. tandkräm, tandborstar, bindor, blöjor och tvättmedel. För tandkräm verkar det ju ständigt komma en ny förbättrad formula som revolutionerar användandet. Resulatet blir dock detsamma och man får ju inte det minsta vitare tänder, som vissa vill få oss att tro. Ändå går man ju på det och köper bluffen med hull och hår.

Men ärligt talat, hur mycket kan man egentligen förbättra en tandborste, binda eller blöja? Någon gång måste man ju känna att man gjort den optimala produkten, som inte går att toppa. Eller inte. För att inte tappa försäljning och marknadsandelar har nog dessa företag tusentals namn- och förpackningsändringar eller "super-extra-power-förbättringar" på lager för att de i decennier ska kunna göra små revolutionernade justeringar...

Tuff säsong

Det ser ut att bli en precis så tung säsong som alla s.k. "experter" förutspådde (i år som alla andra år). Tyvärr...
Man ska aldrig säga aldrig, men Luleås säsong 08/09 kommer nog inte direkt bli en dans på rosor. Redan sist och förbenat svårt att göra mål. Plus att alla andra tippade bottenlag ser starkare ut än någonsin. Men, men det har bara spelats fem omgångar och jag hatar att vara pessimist. Det är klart att de fixar slutspel - blir bara LITE tuffare än tidigare år....

Konstig tv...

Vem kollar egentligen på Svenska innebandyligan, Svenska Superligan i innebandy, Elitserien i innebandy eller vad den nu kallas? SVT (eller är det fyran?) lägger ned en massa bortkastade pengar på att visa en sport som ingen bryr sig om. Det kan väl aldrig vara många som verkligen bokar upp en kväll framför tvn för att se en rafflande (totalt ointressant) match mellan lag som Mullsjö, Storvreta, Dalen och Warberg? Folk som inte pallade med hockey- eller fotbollsträningarna som barn och därför tvingas degraderas till en fritidsgårdssport med hockeykomplex. Eller har jag fel?

En sport som bara engagerar ett folk i hela världen (svenskar), som folk gillar att spela på gympan eller med polarna på fritiden och där ett pinsamt försök till VM medför smickrande slutresultat som typ 17-0 kan väl aldrig vara ett bra sätt att spendera licensbetalarnas pengar? Eller de kanske visar den helt gratis...

Dagens middag

...för 35 minuter sedan:


...och nu! Paj med spenat, blandsvamp, fetaost, oliver, röd paprika och feferoni. Mums!

Återblick

Lyckat möte i Arvika - seg dag i övrigt. Blev ett stopp på Magasin 61 på vägen hem. Hade fått in en hel del nytt och kul.

Helgen i korthet (Tack för den Ingvar Oldsberg!):

Grymt vinstgivande travspel. Vann säkert runt 20 kr under hela dagen...


Lika fångstrikt fiske under söndagen. Såg dock en kräfta. Inte så illa.


...men det var rätt fint vid Fryken i alla fall...

Tiiiidigt!

Så här tidigt var det länge sedan jag var på jobbet. Hade ställt klockan på 05.30 för att ha lite marginal. Vaknade av P3-Nyheterna kl 06.00. Var ändå rätt effektiv och lyckades pallra mig iväg på 20 minuter. Glömde dock plånboken och sinkades några minuter till pga detta. Men nu är det fullt ös. Frukostmöte i Arvika kl. 8.00 är nästa stopp...

Helgplaner

Tidningen är färdigskriven och ligger i startgroparna att bli ivägskickad. Upptäckte i sista stund att bilden som vi valt som vinnare i vår "Sommarbildstävling" redan hade kammat hem vinsten i NWTs fototävling 2007. Hade varit riktigt surt att missa en sån grej.

Ikväll väntar ett nytt DJ-pass på Drott 21.30. Vore kul om det var lika bra uppslutning som vid smygpremiären förra veckan. Imorgon väntar Unionstrav och en sväng till Erotikmässan på Nöjesfabriken. Och kanske en ny sväng i båset på Drott, om jag nu inte får avbyte....

Alla rätt!

...i Morgonpassets introtävling idag. Men den kändes lite enklare än tidare veckors. Ändå rätt gôtt att lyckas pricka in alla. En bra start på dagen helt enkelt.

Måste ses

Pratade just med Özz Nujen inför turnén med Björn Gustafsson, Måns Möller och Soran Ismail som kommer till Karlstad och Aula Magna den 23 oktober. Kan nog bli hur kul som helst!
Det verkar vara ruggigt svårt att knipa en biljett till någon av de två föreställningarna, men det är definitivt värt ett försök...

Livehöst

Några spelningar att se fram emot i höstrusket:
 • 3 okt The Deer Tracks på UNO
 • 9 okt Detektivbyrån på Fabriken
 • 11 okt Marcus Krunegård på Koriander
 • 17 okt Hellacopters på Fabriken & Eldkvarn på Koriander
 • 31 okt Håkan Hellström på Fabriken
 • 1 nov Afasi & Filthy på Arena
 • 7 nov The Sountrack Of Our Lives på Fabriken & GZA på Arena
 • 8 nov Hederos & Hellberg på Scalateatern
 • 29 nov Johnossi på Arena

Pssst...

Ni har väl inte missat att det öppnar en ny nattklubb i Karlstad i oktober? Namnet blir Röda Rummet och platsen är lokalen innanför Pitcher's. Kommer att vända sig till en målgrupp som är runt 30-strecket. Kan nog bli ganska så najs!
Läs mer i nästa Tryck!

På rätt väg

Lite lättare i huvudet idag. Den envisa förkylningen börjar så smått släppa taget om näsan och halsen. Jag litar kallt på att frukten, vattnet och echinacean har gjort det de ska. Vädret kanske också gör sitt till. Men damn, vilken pina att tvingas sitta inne när det äntligen är några sköna höstdagar. Får passa på att lapa lite sol under lunchen.

Snörvel!

Förkylningen borrar sig allt djupare. Just nu känner man sig som en rutten sill. Trött, ett huvud som känns dubbelt så tungt som innan lunch och en genomtät näsa. Inte en känsla som inte ligger högst upp på min lista just nu. Att det dessutom är helt fel vecka att vara sjuk gör inte saken bättre...

Hackkorv?

Vissa texter är roligare att skriva än andra. Som nu till exempel. "Stora hackkorvsdagen" är namnet på ett arrangemang som går av stapeln på Terrassen i Karlstad den 18 oktober.

Säga vad man vill om Karlstad, men det där med att ordna nytänkande och spännande evenemang för massorna kan vi... Behöver jag nämna att det med största sannolikhet kommer bli en folkfest utan dess like?!

Och visst är det skönt att de äntligen fimpat den "Lilla hackkorvsdagen", som ju alltid känts lite torftig...

Textmölj

Det är lite (läs: mycket) texter ska ska färdigställas och korrläsas under dagarna som kommer. Fick just besked om att Håkan Hellström avböjt alla intervjuer för tillfället, så då blir det lite omorganisation i tidningen. men det är nog inga problem att fylla upp den ytan med annat.
Känns riktigt lägligt att man sedan slutet på förra veckan dragits med en envis förkylning, som ligger där och lurar utan att riktigt bryta ut. Kan vara för att jag gör allt jag kan för att mota bort den med de frymma echinacea-brustabletterna, c-vitamin, frukt och duktiga mängder vatten.
Men nu blir det kaffe och textmos ett tag...

0-2...

Det är lätt att spela hockey med en man mer på plan. Det är ännu lättare att göra det HALVA MATCHEN. Jag brukar sällan klaga på domaren, men ärligt talat Niklas Persson?! En mer enögd domare får man leta länge efter.
Visst, Färjestad har ett bättre lag på pappret och ska, i rimlighetens namn, vinna en sån här match lätt. Men det hade de inte gjort - om nu inte Persson hade varit så frikostig. Luleå stod upp bra i spel 5 mot 5, förutom två bjudningar som resulterade i två mål. Inte så illa pinkat mot ett lag med dubbelt så höga lönekostnader och sk "stjärnspelare" i varje femma.

Några reflektioner från LLA:
 • De har FORTFARANDE lika taffligt musikval innan match och vid avblåsningar. Skönast var kanske att man kör "This is the main event" när motståndarlaget skrinnar in på plan och att man kör Pride-låten "Bells of freedom" när hemmalaget kommer in efter paus. Absolut inget fel med det, bara ett intressant låtval.
 • Ett plus är väl att de tagit bort den pinsamma sörjan till film de hade innan matchen. MEN man har ersatt den med en ny(?) FBK anthem (eller försök till en) som bara klacken försöker nynna med i.
 • Ja, just det. Hemmapremiär - lapp på luckan? Nix! 5.447 pers på plats (och jag förmodar att det är en rätt så kryddad siffra eftersom det fanns lika mycket tomma säten som de med folk.

Det var knökat på borta-stå....nästan.

DiLeva till frukost

"Drömgästen" på Morgonpasset i morse var Tomas DiLeva. Helt klart en av mina favoritpersoner. En jäkligt sund, genomtänkt och smart person. För att inte tala om rolig. Är inga som helst problem att hitta citat från en intervju med honom (gjorde en för några år sedan). Visst, i mångas ögon är han en flummande ordbajsare som bara snackar om kosmos och kärlek. Själv tycker jag att han en misskrediterad person som förtjänar all respekt han kan få. Fler än man tror har något att lära av det han säger.

Självtortyr

Programmet "Singing Bee" på TV3 är verkligen tortyr för alla sinnen. En perfekt mix av falsk- eller falsettsång (som garanterat ger rysningar längs hela ryggraden), dåliga låtar och pinsamma, konstiga människor. Ändå lyckas man ibland fastna framför skiten. Märkligt!

Kvacksalvare

Det blev en sväng upp till mor & far idag. Gött med lite lantluft och SOL. Äntligen en fin höstdag.

Träffade på de här små filurerna som låg och gassade i solen också...

Missa inte!

Missa inte den här duon på Arena den 29 november.

Jag är tydligen bäst!

Det var kul igår, riktigt kul. Fullt av glada människor, vilka som extra krydda på moset,  verkade riktigt nöjda med musiken. Var tydligen "världens bästa DJ med en grym musiksmak" också, enligt ett Göteborgspar som vuxit med Björn Olsson (har inget med saken att göra, men lite kul värdelöst vetande). Svårt att behålla sin ödmjukhet och inte drabbas av hybris i det här jobbet, haha. Nej, men komplimanger är alltid välkomna och det är ju ändå för gästerna man spelar.

Enda smolket i glädjebägaren var väl att man inte lyckades se nog upptagen ut för att slippa undan Kanal 12's slingriga mingelreporter. Lite musik- & skäggprat (naturligtvis), som förhoppningsvis inte blir alltför pinsamt att kolla på. Har redan gjort min beskärda del av tveksamma medverkanden i den kanalen. 

Halv tio på Drott

Uddamålstorsk i premiären, men det verkar som att inställningen var den rätta och att poängen inte var så långt borta. Nya tag mot SAIK på lördag och, framförallt, Färjestad på måndag.

Ikväll blir det en sväng förbi Arena Bar för att provsmaka deras nya tapasmeny innan det är dags att kliva upp i DJ-båset på smygpremiären av Drott 21.30. Nästa vecka kör denna säsong av den satsningen igång på allvar. Fredagar och lördagar är det som gäller framöver för alla som vill kika in på en drink, lyssna på lite skön (jag gör mitt bästa) musik och softa eller värma upp lite.

Biljett kirrad!

...till FBK-Luleå nu på måndag! Visserligen på sittplats, tråkigt nog, men det brukar funka att knalla in på borta-stå ändå.
Ååååh Luuuuleeeååå!

Ärligt talat!

Att svenska kommuner tycker att det är viktigt med en klatschig slogan för sin ort/stad har man förstått. Men att de villigt satsar 100.000-tals, ja t.o.m. upp till fem miljoner, kronor för slogans som man skulle kunnat spåna fram på fikarasten är ett mysterium.
Men ett roligt mysterium. För vad sägs om följande stadsslagord:

"When in Europe, don't forget Skurup" - Nej, just så tror jag många tänker...eller inte.
"Annorlunda Ragunda" - Säkert jätteannorlunda!
"Malung - 41 kvadratkilometer med utveckling" - Kan det bli torrare än så?! Jag bara undrar.
"Grums - Så mycket mer än du tror" - Nja, är det verkligen så mycket mer än en pappermassafabrik? Vad har vi missat?
"Orsa - Dalarnas Riviera" - Jaså, var det DÄR den låg. Nästa års semester är redan bokad.
"Överraskande Örebro" - Gääääsp! Varför byta bort "Rendevous Örebro"?
"Gävle - Välkommen ombord" - Som Rolf Lassgård sa; "På vadå?!"
"Lycksele - Staden i Lappland" - Ja, varför krångla till det?!
"Söderhamn - Den lilla staden. Den stora naturen. Den nya andan" - Va?!
"Ja, i Ystad" - Nej, i Ystad säger jag.

...och så några som ändå är rätt fyndiga:
"I love Hjo"
"Trosa - Världens ände"
"Fördel Båstad"


Och när vi ändå är inne på usla slogans så tycker jag att FBKs nya borde hyfsas till lite. Visst känns "Stort hjärta - liten penis" något bättre än "Stort hjärta - hårt arbete"?

Hyfsat genrep!

Luleå Hockeys genrep inför Elitserie-säsongen 08/09 spelades mot MODO häromdagen. 7-1 hade bådat riktigt gott - om de hade spelat hemma! Nu var det tyvärr borta och favoritlaget fick pilla ut hela sju puckar ur det egna nätet. MEN...de gjorde i alla fall ETT mål. Inte så illa pinkat. Djurgården borta imorgon blir en munsbit...

Arvika, våruppvaknande och Pete Tong

Det blev en rätt bra dag idag. Möte med den nya centrumledaren i Arvika om jultidningen vi ska göra åt dem framöver. Ser riktigt kul och lovande ut. Är alltid lika spännande med nya utmaningar och projekt att sätta tänderna i.
Kvällen avslutades på Lilla Scenen på Älvgatan med Värmlandsoperans relativt nya uppsättning Spring Awakening. (Ni kan läsa om den i nya numret av Tryck eller här.) Riktigt bra skådespel- och sånginsatser och helt klart värt ett besök. Har dock inte så mycket att jämföra med eftersom min musikalerfarenhet är kraftigt begränsad, men jag tyckte denna var bra.
 
En kul överraskning låg i brevlådan och väntade när jag kom hem också. Hade ropat in den här, mer än sevärda, filmen på Tradera för ynka 1 riksdal. Hyr eller köp om du inte sett den!Va, var det han?

Man ska passa sig jäkligt noga för att lita blint på vad tidningarna skriver och inte döma någon på förhand, enbart grundat på det medierna säger. Men om det nu skulle visa sig vara sant så blev jag faktiskt lite chockad över att det var den här killen det handlade om i den här artikeln. Det är så långt ifrån den bild jag har av honom som det går. Men skenet kan ju bedra och det är ju självklart väldigt enkelt att verka sympatisk och trevlig så länge kamerorna rullar.

Vanteläge!

Jag har dragit ut på det in i det längsta, men i morse gick det inte att bita ihop längre. Det blev den första dagen med vantar när jag hojade till kontoret. 16 SEPTEMBER!? VANTAR?! Visserligen har man gett upp hoppet om varmare väder, men så här jäkla kallt så här tidigt...

Skägge Vara

På skäggfronten intet nytt, förutom att det växer och frodas. Plus att det börjar kännas lite långtråkigt nu. Det har gått nästan tre månader sedan hakan såg dagens ljus och rakhyveln börjar kännas alltmer lockande. Återstår att se hur länge jag orkar...

Så här trött kan man bli på skägg ibland.

Maffigt mode

Pust, en hel dags klädhämtande på stan inför oktobernumrets minst sagt massiva modereportage är över. Blir det en av de mest omfattande reportagen i tidningens historia. Ganska så najs tror jag att det blir också.

Mycket nya programserier att hålla ögonen på nu också. "Stor i Japan" var lite småkul och har nog potential att bli ett söndagsnöje så gott som något. "Hål i väggen" såg jag bara en stund på, men det känns väl mer tveksamt.

Svamp i .....?

Några liter (och kilo) svamp blev resultatet från gårdagens tur i skogen. Tråkigt nog hade givetvis någon varit på samma ställe och norpat de flesta stora exemplaren, men vi lyckades ändå hitta en hel del. Så följdaktligen blev det en hel del svamprensning igår kväll....inte lika kul som att plocka dem.
Känns som att det kan bli en hel del rätter med svamp den kommande veckan...

 
Före


Efter

DJ i Bubblan

Det blev första DJ-passet på länge i Nöjesfabrikens partygolv Bubbles igår. Varje pass är en kamp för att slippa spela alltför mycket schlagerklafs och istället chockera med lite roligare, men precis lika mycket party, musik. Och framförallt BRA musik. Gick rätt bra igår faktiskt. Folk verkade rätt nöjda och golvet var fullt hela kvällen, till och med innan stället hade börjat fyllas vilket inte hör till vanligheterna. Då kan man ju ta att samma fulla tjejer kommer och önskar Linda Bengtzing och Carola 35 gånger per kväll, men det är väl så det är där....

Ping pong

Valet föll på "Ping Pong Kingen" och "Shutter" igår. Den förstnämnda har jag velat sett länge och levde faktiskt upp till förväntningarna. Det asiatiska originalet till "Shutter" ska tydligen vara en av obehagligaste skräckfilmerna, i klass med "Ju On"-filmerna. Tråkigt nog var denna amerikanska re-make inte alls särskilt läskig. Men det är väl så det ska vara. Så fort en skräckfilm går igenom Hollywoodfiltret så tenderar den att tappa i äcklighet.

Trött...

Det blev en ruggigt seg fredag. Inte många knop gjorda. Men vi lyckades få till ett bra struktur- och planeringsmöte inför hösten i alla fall.

Nu blir det movie time. Vet dock inte riktigt vad jag är sugen på för film. Kan bli en klassisk "stå-och-vela-sejour" på videobutiken. Hmm, en skräckis kanske det blir om det finns nåt kul. Känns lite som en sån dag idag...

Torsdagspilsner

Ölsuget blev för svårt på kontoret. Dagen kommer därför att avslutas på någon av stadens krogar. Eller ja, det blir väl ett par kalla i alla fall. Och lite fotbollssnack. Inte helt omöjligt att det slinker in lite hockey också, med den analkande Elitseriesäsongen som närmar sig.
Skål!

Zappmaraton

Kvällen i korthet:
Idol från Karlstad - Sverige-Ungern - lite Idol igen - mer fotboll - Heroes - bojkottar fotbollen en sväng eftersom de spelade så kass - slår över, då har de lyckats klämma in två snygga mål som jag missat - slänger ett getöga på "Vem kan slå Filip & Fredrik" - ser klart på Heroes. Fan, jag måste skaffa mig en annan hobby än tv-tittande.
Har ju tänkt damma av guran en längre tid och får väl helt enkelt ta mig i kragen och fimpa tv'n någon dag i veckan framöver. Kan ju alltid bli ett höstmål.

 Nu blir det i alla fall lite "Zahiren" av Paulo Coelho. Grym författare och en riktigt bra bok - i alla fall halvvägs.   

No sleep til' Brooklyn

Tjoho, det blev ingen undergång! I alla fall inte ännu, skulle tydligen inte vara 100 % säkert förrän imorgon kl 22.00. Så nu gäller det att ligga i om man ska hinna göra allt man tänkt sig innan man dör. Kan bli lite knivigt att åka jorden runt, se, äta och uppleva en massa kul på 31 timmar.
Jag börjar med att åka på en tidningspåfyllningsrunda. Känns lagom...

Två ruttna låtar

I väntan på jordens undergång måste man ju få passa på att spy lite galla på två av de jobbigaste låtarna just nu. Nickelbacks "Rockstar" och den där Kid Rock-låten får det verkligen att krypa under huden...fruktansvärt dåligt.

Kid Rock förresten. Där måste vi väl ändå ha en av tidernas mest överskattade artister. Vad har han gjort, varför får han släppa skivor och framförallt - vem är han (förutom Pamela Anderssons gamla ligg)?


Aj då!

Attans också! Jorden ska tydligen gå under imorgon. Fan, och jag som tänkte hitta på nåt kul just då. Kanske ta en långpromenad, lira lite badminton och se en riktigt bra film. Men nu går ju inte det. Typiskt!

Kvällsunderhållning

Kvällarna denna vecka består till stor del av det här...

...det här...

...för att inte tala om det här.


Fast imorgon kväll kan det bli att slänga ett getöga på Idol (skrev jag just det där?) som tydligen är i Karlstad denna vecka. Får se hur länge man orkar med. Brukar vara lite självtortyr att kolla på människor som inte kan sjunga och gör bort sig i största allmänhet.

Sömnigt Värmland

Det är bara att konstatera att det inte är mycket som händer i Värmland på en måndag. Var ute med tidningarna i resten av länet idag och det var, utan att ta i det minsta, rätt lugnt. Lite som lugnet efter stormen (Hanna, Gustav, Gudrun...fyll i själv). Inte så mycket liv och rörelse, men det är det ju inte i Karlstad heller, så man kände sig som hemma.
Märkte till stort förtret att vårt lunch-pitstop i Säffle, Stenmagasinet, var stängt p.g.a. ägarbyte. Fick bli Säffle-versionen av "Ditt Matställe". Kanske inte lika bra som motsvarigheten i Karlstad, men ändå rätt ok.

Imorgon blir det påfyllning av de ställ som är kvar, butikschefsmöte med Mitt i City och start med oktobernumret. Känns som att det kommer att finnas saker att göra även i morgon.... puh!

No gatt!

Måndagens middagstips

Slängde ihop en liten simpel tvårätters så här på måndagskvällen. Blev grillad haloumi och gul balkongtomat med lite olivolja och havssalt till förrätt och thaisoppa med räkor, färska champinjoner, paprika, minimajs, chili och lime till huvudrätt. Simple as that!

Obs! Det VAR godare än det ser ut...

L.A. baby!

Vad har engelskan för effekt på folk egentligen? Är det ett språk som äter upp modersmålet och försöker sudda ut folks ursprung? Eller är det bara så att folk som flyttar till Staterna eller England tycker att det är så fräckt att bryta på engelska och  använda sig av de engelska orden framför de svenska - trots att man är född och uppvuxen i Sverige och endast har bott i USA tre månader? Eller är det bara ett tecken på intelligens (eller brist på)?

Släppa väder

Jag vet, det är mossigt, gubbigt och rätt tråkigt att blogga om vädret. Men, VA FAN! Hur mycket kan det regna egentligen? Regn verkar ha blivit det normala vädertillståndet i Sverige nu. En dag utan nederbörd känns ofullständig på något sätt. Men finns det något bättre än att ta en sväng på stan eller en långpromenad i fem plusgrader med iskalla vattendroppar strilande nedför nacken? Mmmm, svårt att slå den känslan.

Pust!

Tidningen kom till slut och är nu utdelad i hela Karlstad. Även hemsidan är igång. Så nu blir det kräftor, Oxhälja, hälsa på syrran med familjs nya kattunge och slappa i några dagar. Kanske en liten öl också om man har tur...


DHL - sämst i Sverige!

Det ständiga problemet varje månad vid den här tiden fortsätter. Fraktföretaget DHL som ska leverera tidningen mellan Örsholmen och Västra Torggatan 12 har inte gjort detta i tid någon gång under de senaste åren. Eller vänta, vid ett tillfälle kanske vi fick den innan 10...
Men hur som helst, tidningen ska vara oss tillhanda under utgivningsdagsmorgonen för att vi ska hinna dela ut alla innan helgen. Tror ni att vi har fått den nu? Näää.

Tekkenkväll hos The Elf Lords

...är kvällens höjdpunkt. Turnering i Tekken 3 står på schemat och en tema-enligt klädsel förväntas (och krävs). Tänkte pynta mig med något höst-tekken, komma in och göra lite sköna v-tekken och avsluta med att drapera mig i ett par sovsäckstekken. Borde väl funka?!
Med min relativt begränsade tv-spelserfarenhet lär jag få tampas i bottenskiktet...

Pannkaksbrist

Det är sjukt vad vissa smaker kräver andra smaker. Ni vet, det känns liksom tomt att äta en speciell maträtt utan ett visst tillbehör eller dylikt. Som dagens medhavda matlåda, ärtsoppa (på en torsdag också, damn vad gôbbigt), som kändes extremt torftig utan några pannkakor. Fick helt enkelt bli en macka för att väga upp pannkaksbristen.

Fett med soft

Gästbloggare som, förutom mig själv, kommer blogga på tidningentryck.se är nu kirrad. Så nu återstår bara finputsning innan sidan kommer finnas för allmän beskådning. Så, vill du läsa septembernumret innan alla andra eller kanske ogillar papper så är det bara att spana in sidan.

Släkten är värst!

Sprang på några släktbilder som låg hemma och skräpade. Visst kan man se vissa gemensamma drag? Eller är det bara jag?

(Tack Hanna för det länktipset!)
Maskinen

Antingen så hatar eller så älskar man dem, verkar det som. "Alla som inte dansar"-låten lämnade hur som helst ingen oberörd. Jag tycker i alla fall att Maskinen har tillfört nåt till den, i många fall, ganska tråkiga svenska hiphopscenen.


Bulls on parade?

Resultatet av gårdagens spontanbakning:

Kanske lite för många på varje plåt... Blaffiga men goda. Matlådorna för resten av veckan är givna...

Finns det inga värre?

Har svårt att tro att dessa fyra herrars beteende är det värsta som hänt i rock'n'roll-väg i Sverige. Roligt är det dock. Gillar tragiska Axl Rose som "bet en hotellvakt i vaden, skrek könsord och krossade en spegel". Uuuuh, DET mina vänner är hårt!

Spelvärt!

Snart är det dags att lägga en slant på Elitserievinnaren 08/09. Och valet är givetvis lika självklart lika enkelt som alltid. 81 ggr pengarna på Luleå är definitivt värt en slant. Mycket talar väl för att laget kommer harva i botten även i år, men, men man måste ju vara optimist...

Snart...

...kan ni läsa det nya numret av Tryck på vår nya uppfräschade hemsida. På fredag morgon kommer pappersvarianten, men förhoppningen är att man redan någon dag innan ska kunna läsa det på nätet. Det återstår bara lite finputsning av sidan, så håll ögonen öppna...

Gustav = Garfield?

Heter verkligen stormen nere i Karibien/USA Gustav även där? Känns lite konstigt om de skulle ta ett namn som de knappt kan uttala på sig "egen" storm. Kan det vara en försvenskning av Garfield som den där orangea katten...? Shit, måste lösa detta monsterproblem innan man lagt ned en hel dags tankekraft på det....

Fler skäggapor?

Man ska kunna följa Olles skägg växa på Morgonpassets hemsida. Fan, det är nästan att man känner sig som lite av en trendsättare...

080902

P3 Live

Är det inte väldigt ofta så att P3 kör samma artister på sina live-program? Vet inte hur många gånger man hört att Looptroop, Timo Räisänen eller Petter ska vara med. Frågan är om de återvinner och reprissänder spelningarna eller om de bemödar sig med att åka runt och spela in dessa artister på olika ställen? Kan ju inte vara så jättestor skillnad att höra Petter köra "Så klart" för 2000:e gången som det var den 1000:e. Eller?!

Kul lördag

Var på en riktigt skoj 30-årsskiva i lördags. Ofantliga mängder mat och dryck och kul folk gjorde att det blev en höjdarkväll. Men gratis alkoholbuffé sätter sina spår. Huvudet var väl inte direkt med i matchen igår.

Just det, en annan som fyllt år är ju den bespottade kungen av pop, som blev 50 år i fredags. Shit, man vet att man börjar bli äldre när de gamla barndomsidolerna (även om Michael Jackson inte var den största för min del) börjar passera 50-strecket.

RSS 2.0