Har du borstat tänderna?

Satt och slötittade på "Så ska det låta" igår. Måste erkänna att det kanske inte direkt kvalar in på min 10-i-topp-lista över tv-program, men ändå. Det som gjorde det uthärdligt igår var framförallt att Timo Räisänen och Måns Jälevik var två av deltagarna. En skräll bara det.

Och nu till kvällens absoluta höjdpunkt:

Giftvatten!

Tror att jag lätt fått omkring tio mail under den gångna helgen. Samtliga rörande vattenläckan och att det nu är giftigt vatten som forsar fram i rören och att man därför bör koka vattnet.

Som jag förstått läcker ledningarna in vatten eftersom trycket i dessa har minskat, p.g.a. brottet på rören. Informationen jag saknar i dessa mail är dock vad det är för mystiskt gift som letat sig in...
Djur kunde tydligen också bli krassliga om de lapar i sig okokt vatten....

Måndag, åh måndag!

Fibes, Oh Fibes skulle lirat på NF i fredags, något som lyckats undgå de flesta. Så många att man i torsdags meddelade att spelningen inte blev av, p.g.a. alltför dålig biljettförsäljning. Kanske inte så konstigt med tanke på att några affischer på stan under en veckas tid inte räcker. Nu vet inte jag hur länge spelningen varit spikad, men den hamnade ju onekligen lite olyckligt mittemellan marknadsföringen för Amanda Jenssen och Det Stora Kalaset, och försvann därmed.
Väldigt tråkigt eftersom detta var en grupp som man verkligen velat sett...


Njaee...

Jag kan inte säga att jag bryr mig så överjävligt om Melodifestivalen, men lite fascinerad blir man ändå. En märklig sak är att alla verkar vara lyriska så över att rätt låt äntligen vann. Jag tycker inte det. Visst, hon har en bra röst, inget snack, men i övrigt tycker jag inte den låten har något speciellt.

Nej, mina pesetas låg på Salem...

Buoris!

= lulesamiska för "Goddag"....

Antiklimaxhelg modell större. I alla fall hockeymässigt sett. Luleå behövde en (!) ynka poäng i sista grundseriematchen mot bottenkollegan Timrå för att knipa den sista slutspelsplatsen. Lätt som en plätt kan man tycka. Och de dominerade tydligen nära nog hela matchen, som sig bör, och sköt 35 skott. Men sin vana trogen denna säsong klickade det rejält vad gäller målskyttet, och de kammade noll. Timrå däremot lyckades peta in ett och tog därmed Luleås plats....

För att citera andremålisen Anders Nilsson så känns det  "för jävligt, frustrerande, surt, tomt, overkligt" just nu. De har definitivt ett bättre lag än vad tabellen utvisar, men efter att ha spelat genomruttet sedan årsskiftet kanske det var lika bra....jag vet inte. Och även om man vant sig att det allt som oftast slutar redan i kvarten, så känns det ruggigt trist...


Pepp!

Med risk för att verka 100 år... men har det inte gått lite inflation i det senaste halvårets modeord numero uno, "pepp"? Fredagspepp, festivalpepp, pepplistor och "känn pepp"... Eller så är en lucka i det svenska språket nu äntligen ifylld...


Hoffmaestro & Chraa!

Vi var inne på att boka dem till en Tryckfest för 3-4 år sedan, och nu äntligen kommer de till Karlstad igen. 30 april är dagen, Nöjesfabriken platsen att kryssa för i kalendern.


Då blir det åka av...

Neeej....

Våra tidningar sitter fast i Östersjöns massiva is. Det beskedet nådde oss tidigare idag. Hundsläden (eller om det är ett fraktfartyg...) som med varsam hand transporterar Värmlands nöjestidning över havet har stött på patrull och det känns onekligen som att det lovade utgivningsdatumet 5 mars ligger rejält i farozonen.

Men det känns som att det inte finns så mycket vi kan göra åt saken. Vi funderade ett tag på att åka österut och hjälpa dem dra loss båtrackaren, men eftersom vi har så dåliga vinterdäck valde vi att tänka om.

Har knappt klagat någonting på vintern (som för en gångs skull varit just en vinter) men nu får det f-n vara nog med snö och kyla för i år. Dags för lite vår!

Varsågoda!

Här är den, en dag innan den når de värmländska butikerna och ställen. Är väldigt nöjd över resultatet!


RSS 2.0