Dansa eller inte dansa?!

Dagens låt:Ett extra plus för brasilianskans artistnamn. Marina Gasolina - det blir inte mycket tyngre än så.

Stökigt!

Det gick ju helt ok i lördags. Visserligen förlorade Luleå ju en poäng efter ett turligt slumpmål (Marcus Johanssons klubba gick av i skottögonblicket och pucken fladdrade med knapp styrfart in i mål...), men det viktigaste - de bröt sviten! Och LLA-spöket som häckat sedan 2005.

Dagens packningsprojekt: Köket, sista anhalten i lägenhetsnedmonteringen. Sedan väntar några kvällars jättetrevlig städning, vilket jag verkligen ser fram emot... Fick grym mersmak efter gårdagens balkongfönsterputsning i strilande regn...


Dagens låtBra låt, bra video. Nuff said!

Lite märkligt...

De luxe-varianten av tyska Rammsteins nya och skandalomsusade platta "Liebe ist für alle da" får inte säljas i Sverige. Anledningen är att boxen, förutom en dubbelskiva, även innehåller en tub glidmedel, handbojor och gummiavgjutningar av bandmedlemmarnas organ.
Usch och fy, tyckte skivbolaget Universal som drabbades av moralpanik och valde att inte ta in boxen i landet. Sex är tydligen fortfarande väldigt mycket värre och farligare än exempelvis våld och droger...

Veckans återkoppling

Veckoslut med galapremiär av Bröllopsfotografen med tillhörande skivvändning på Båten på torsdagen, förfest och konsert med Mustasch på fredagen, skivspeleri på Drott på lördag och för-packning/rensning i lägenheten och en sväng upp till föräldarna på söndag. Fan, vad skönt det är med ett fullspäckat schema ibland.

Allt flöt på riktigt bra också. En benfri helg helt enkelt. Hann med en kort sväng förbi Båten i lördags också, där Magnus Carlson bjussade på fina guldkorn ur skivsamlingen. Bl.a. hans egen version av Frankie Valli and the Four Seasons "Beggin'":


Tävlingsstrul

Vi har i detta nummer en utlottning av 10 biljetter till galapremiären av filmen Bröllopsfotografen på Filmstaden i Karlstad den 15 oktober. En riktigt schysst tävling tyckte vi och våra läsare också tydligen. Sjukt många svar på den knappa vecka som tidningen legat ute.

Men nu till det tråkiga. Efter ett snack med arrangörerna så visade det sig att de (inte vi) glömt att avsätta 10 platser i salongen till våra vinnare och att dessa platser istället lovats bort till andra. Så nu får vi bära hundhuvudet för att vi inte kan hålla det vi lovat i texten...

Som lite plåster på såren till de som vi drar som vinnare är att de istället får två biljetter till Bröllopsfotografen vardera att använda vid valfritt tillfälle samt en superexklusiv Bröllopsfotografen-ryggsäck.
Ingen galapremiär, tråkigt nog, men väl lite kompensation...

Utförsäljning!

Egentligen tar det emot att skriva detta, då man gärna vill vara en av de få som känner till det... Men va fan, det kommer väl stå i lokaltidningarna imorgon (om de inte tog med det redan idag...).

Stadsbiblioteket i Karlstad har nämligen beslutat sig för att sälja ut hela sitt sortiment av LP-skivor, med start nu på lördag kl. 10.00. Var länge sen jag var där och botaniserade bland skivtravarna, men det känns som att de fortfarande kan ha kvar en eller annan goding.

Så det blir att ställa klockan på ringning på lördag alltså.

Ute!

Vad har hänt sen sist?! Tidningen har skrivits, korrats, färdigställts, skickats iväg, återvänt till Karlstad och delats ut i hela Värmland. Har du missat att norpa ett ex så finns den att läsa just precis här!

Utan att verka alltför skrytsam och slå sig för hårt på bröstet kan jag med gott samvete säga att det är ett av de bästa och stabilaste numren vi gjort. Så det känns rätt så gôtt faktiskt! Hör gärna av dej om du är av en annan åsikt.

Vi körde även ett litet event på Centrum Karlstads Tjejkväll förra veckan, vilket inte hört till vanligheterna under de senaste åren. Palle och Leran såg till att besökarna fick med sig lite trevlig läsning hem och jag försökte spela så tjejig musik det bara gick ifrån CK's partytält. Kul men kallt!

RSS 2.0