Fridens, Guru!

Tupac, Biggie, Eazy E, Big L, Old Dirty Bastard, Big Pun och nu Guru....

Hej igen!

Puh! Hektiska veckor nu... Andra numret av Cityklippet och första av Arvikaklippet är ivägskickade och närmar sig brevlådorna med stormsteg. Och nu full fräs med majnumret av Tryck.
Sidan karlstad.zitiz.se är sjösatt och har börjat rulla också. Registrera er och börja skriv vettja! Det är nämligen just detta som är syftet med sidan; att alla som gillar att skriva kan och ska påverka innehållet.
Hmm, vad har mer då?! Inte så mycket förutom jobb just nu faktiskt. Om man bortser från en stukad fot, att Prince är klar för Roskilde och att en gammal husgud har gått ur tiden (Guru från Gang Starr). Och förstås att Luleå rustar å det grövsta inför kommande säsong. Tappade talanger (ex. Kristoffer Berglund som tydligen blir Karlstadsbo) fylls på med ruggigt namnkunniga medelmåttor från Allsvenskan....

Presstoppspåsk

Det blir sisådär med bloggandet i presstoppstider... Nu har vi dessutom en rad andra (väldigt spännande) projekt som ska arbetas in, färdigställas och sjösättas under den närmaste tiden. Men lite bloggande ska man väl hinna med trots allt.

Ikväll och på fredag blir det en tur upp till Det Stora Kalaset. Får dock se hur mycket man orkar efter två monsternätter med nya numret av Tryck (som kommer nästa fredag), men några av akterna ser jag faktiskt fram emot att se...
Here's some mood music for ya för att hitta den där sköna påskkänslan:

RSS 2.0