Satan i gatan & Tryck i studion

Passande nog börjar alla mina skor sjunga på sista versen på samma gång. Märkte till min stelfrusna tårs förskräckelse att ett par urgångna basketkängor med 2 mm sula inte är helt optimalt när temperaturen närmar sig 10 minusgrader. Så mellandagsrean kommer minst sagt lägligt i år.

Gårdagskvällen fördrevs i MCM Studio på Karlbergsgatan. Tryck-redaktionen hade nämligen bestämt sig för att spela in en liten oansenlig Tryck-anthem att ge som julklapp till noga utvalda kunder, annonsörer och annat löst folk. Med facit i hand så lutar det dock åt att låten är mastrad och klar efter nyår.  Och vad f-n, den kommer nog upp på Fejan och YouTube också, vad det lider. För en video är också under produktion....

Kan och vill dock inte avslöja för mycket om vilken låt vi valt, men kan garantera att alla sjunger på svenska och att det är otroligt hög klass på röstinsatserna. Blir överraskad om detta inte leder till åtminstone en handfull olika kontraktförslag från de stora bolagen.

Achtung X-mas!

Avslappning och julklappsutdelning med redaktionen stod på programmet under gårdagskvällen. Minst sagt najs och välbehövligt. Relaxen på Drott var inbokad och efter bubbelbad och bastu bar det av till Bishop där den traditionsenliga raggmunken med fläsk och rårörda lingon intogs.

Nu återstår bara en 2,5 dagars transportsträcka innan födelsedagsfirande och julledigheten tar vid....

Here's some mood music for ya!


En värdig utmanare till "Fairytale of New York" om titeln som Jullåtarnas jullåt...

Nostalgisk fredag

Jag känner mej laddad att göra en riktig djupdykning in i hiphophyllan ikväll. Var alldeles för länge sedan, och man känner att abstinensen så smått börjar sprida sig i kroppen. Morgonens A Tribe Called Quest-promenad till jobbet gav mersmak och jag tänkte därför spendera kvällen med gamla polare som Jurassic 5, De La Soul, Alkaholics, Arrested Development, Public Enemy och Gangstarr.

Helt arbetsfri helg också, vilket känns minst sagt behövligt...


Första bandsläppet!

NOFX blev Roskildes första bandsläpp för 2010-års festival. Kul! Nu återstår bara 5-6 andra klassbokningar, så kanske man kan börja fundera på en tur över sundet en gång till.

Fast att klämma in sig i ett tält igen känns väldigt avlägset i nuläget...

Lokalt julsångstips!

Fick det här tipset på mailen tidigare idag. En smäktande julklassiker i en ny, något hårdare tappning av några värmländska förmågor:

Början på slutet...

Man börjar se slutet på sista numret av Tryck för i år. Tidningen skickas iväg nu på fredag och texterna är väl nästintill klara (med några få undantag...).

Fick ihop min årsbästalista också till slut, efter många om och men. Svårt att bli riktigt nöjd med en sån, men det känns som att man fick till det i alla fall på några kategorier.

London-suget har börjat tillta också, så det är ingen omöjlighet att en januariresa över Nordsjön bokas inom kort.

RSS 2.0