Müs Li
Det är ingen överdrift att säga att jag är uppfödd på müsli. 9 av 10 av frukostarna i mitt liv har bestått av just detta, tillsammans med fil. Käkade varken välling eller gröt som barn (inte nu heller för den delen) och då var müslin det optimala substitutet. Visst har det glidit ner en och annan macka eller några tallrikar Kalaspuffar, men müslin har ändå varit den trognaste vardagsfrukostingrediensen.
Och voila! 28 år efter den första tallriken har jag äntligen lyckats producera min alldeles egna mix:
...med havregryn, rågflingor, cornflakes, mandelspån, russin, gojibär, ananas, äpple, aprikoser. Mmmmm....
Och voila! 28 år efter den första tallriken har jag äntligen lyckats producera min alldeles egna mix:
...med havregryn, rågflingor, cornflakes, mandelspån, russin, gojibär, ananas, äpple, aprikoser. Mmmmm....
Kommentarer
Postat av: Niklas
Müs Li... :-) Fyndigt.
Postat av: Monopaul
Haha, kul att den inte gick obemärkt förbi... ;)
Postat av: Lena
om man har en bagare som granne som rostar egen müsli behöver man inte tänka på sånt där.. ;)
jag gillade också rubriken, förresten!
Postat av: Monopaul
Najs! & tack... ;)
Trackback