Old chaps!

Tog en sväng till London under förra veckan, och hade för ont i fötterna för att orka blogga nåt. Eller ja, kände inte för det helt enkelt. Därav uppehållet.

Denna gång fick vi sällskap på resan av mor och far som gjorde sin första resa över Nordsjön. Så det blev lite guidande och sightseeing bland tunnelbanestationer, dubbeldäckare och några av stans turistmål. En välbehövlig och kul minisemester.

Gillar den stan, och det känns fortfarande bara som att man naggat lite på ytan när man varit där. Man hinner ju liksom inte med så mycket när man är där, även om man hattar runt som en vettvilling. Nu har man i alla fall bunkrat upp med en packe nya plattor att förkovra sig i under en hyfsat lång tid framöver. 40-50 kr/st är ett helt lagom pris för ett nytt album.

Sen kändes det sådär att komma tillbaks till vintern efter att ha fått en försmak av våren. 5-6 grader varmt, snö- och isfritt och folk som knallade omkring i shorts och linne (löparna i Hyde Park tyckte iaf att det var hög tid att plocka fram sommarskruden). Lite halvjobbigt att vi har knappt tre månader kvar av skön kyla...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0