Ursäkta....

...att jag varit helt ointresserad av att blogga på ett tag... Semester betyder datafritt. I alla fall vad gäller annat än inläggning av musik i ipoden (2000 låtar i skrivande stund. Och då har jag knappt börjat beta av hyllorna...puh! Kommer ta lite tid det här...)

Första dagen efter semestern är i alla fall avklarad. Känns som tre rätt skumma veckor man lagt bakom sig. Tidigare år har jag i alla fall haft någon liten resa inplanerad, men denna var helt blank. Nada planerat, ingen sista-minuten (priserna och upplevelsen från ifjol var alltför läskiga...) vilket ledde till tre veckor helt lämnade åt slumpen. Väldigt skönt faktiskt.
Det blev lite Västervik, lite Liseberg, lite landet, lite svensexa, lite svamp- och bärplockning, lite Kolmården, lite Koriander, lite fiske och väldigt (VÄLDIGT) lite med sol och bad (tråkigt nog). 100 procent svenskbarnfamiljssemester med andra ord. Helt ok för mig även om man känner att behovet av några fler soltimmar nog måste stillas med en utlandstripp längre fram i höst-vinter.

En bildsummering av ovanstående FANTASTISKA händelser kan ploppa upp i bloggen under dagarna som kommer...

Kommentarer
Postat av: Hanna

Du, vet du var de där Tryck-bilderna i fabriksmiljö är tagna, av fotografMartin, du vet? tänker bröllopsfoto oberoende av väder

2009-08-04 @ 21:30:25
URL: http://hannahannahanna.wordpress.com
Postat av: Monopaul

Jepp, de är tagna uppe i Deje i en förfallen gammal fabrikslokal som nu används som nåt lager för plaståtervinning eller nåt. Jävligt häftig lokal iaf...

2009-08-07 @ 11:36:05
URL: http://monopaul.blogg.se/
Postat av: Hanna

Oj, inte meningen att feta texten. Tack för svaret.

2009-08-09 @ 19:08:59
URL: http://hannahannahanna.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0