Dagens i-landsproblem

Borstarna till min eltandborste börjar sjunga på sista versen, så jag begav mig i slutet av förra veckan ut på jakt efter nya. Eftersom det är första gången jag byter ut dessa hade jag ingen aning om vad man skulle behöva pynta för d små plasttingestarna. Kan säga att jag blev smått förskräckt när priset för två ynka tandborstar låg på 90 spänn. 45 kr/st för en tandborste!!! Hade förväntat mig att priset skulle ligga snäppet över "vanliga", men inte SÅ mycket över. Sedan är ju frågan om de håller så mycket längre. Grrrr....

Kommentarer
Postat av: Terese

Har ingen aning om de håller lika länge som de vanliga, men betydligt bättre för tänderna är de i alla fall (säger en blivande tandsköterska)Men visst är det irriterande att allt som ska vara bättre alltid ska vara betydligt dyrare!

2008-11-24 @ 12:42:41
URL: http://terese.wordpress.com
Postat av: Magnus

Gör som jag och Janne Boklöv istället. Håll tandborsten stilla och skaka hela kroppen!

2008-11-24 @ 19:30:30
URL: http://magnusskoglunds.blogg.se/
Postat av: Tväråna

Ärligt... Finns det någon logik i att de två googleannonserna under detta inlägg handlar om eltandborstar samt tunnhårighet?! (tänker på tidigare frisyrinlägg) Annars är det hysteriskt kul. Skit samma, det är det i alla fall! :)

2008-11-24 @ 21:34:46
URL: http://tvaeraana.blogg.se/
Postat av: Monopaul

Te: Då är det väl bara att bita i det sura äpplet och köpa de dyra rackarna då... ;)

M: Haha! Ja, det är ju faktiskt också ett bra alternativ.

Tv: Haha, det har jag inte sett! Men det är klart, har man en så grymt välbesökt blogg (säkert 40-50 pers i snitt) så får man räkna med lite produktplacering.... ;)

2008-11-24 @ 22:43:14
URL: http://monopaul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0