Lite skumt

Fler besökare än någonsin på bloggen, men ändå så lite kommentarer. Är ju inte direkt så att man har svårt att få plats med inläggen för alla kommentarers skull. Men det kanske beror på att man skriver om för ointressanta grejer helt enkelt. Eller skriver om saker som är okommenterbara. Jag vet inte, spelar ju inte så stor roll heller...
Hursomhelst är det ju alltid kul med kommentarer, även om det är skoj om bara någon enstaka känner någon som helst småglädje av det man skriver eller det i alla fall ger någonting.

God kväll, nu blir det "Be kind, rewind" med Jack Black och Mos Def (tack för det tipset, Hanna).

Kommentarer
Postat av: Louise

Det är ett konstigt samband det där. Ju fler läsare desto tystare blir det..

2008-07-08 @ 22:54:58
URL: http://mslolo.blogg.se/
Postat av: Monopaul

Ja, vad knepigt! Sen är man ju inte världens bästa på att kommentera själv heller. Men det är skoj att nån läser i alla fall... ;)

2008-07-09 @ 12:32:09
URL: http://monopaul.blogg.se/
Postat av: Terese

Jag måste säga att jag är usel på att kommentera bloggar även om jag besöker dom varje dag, konstigt för själv vill man ju ha många kommentarer på sin blogg. Men det är nog så som ovanstående skriver, ju fler läsare desto tystare blir det...

2008-07-10 @ 12:09:24
URL: http://terese.wordpress.com
Postat av: Monopaul

Ja, det är nog så. Du borde ju veta som är en av de mest besökta i Värmland...jag är ju gröngöling på det här området. ;)

2008-07-10 @ 12:42:44
URL: http://monopaul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0