Svennis!

Var på sponsorträff med Carlstad United på Röda Rummet tidigare idag. Lite tilltugg, några pilsner och snack inför matchen mot Degerfors. Hade hört på omvägar att Sven-Göran Eriksson och Hasse Backe skulle komma på matchen, men var tveksam att de skulle dyka upp på detta möte. Men det gjorde de. En blixtvisit en halvtimma innan match, där de svarade på frågor och snackade lite boll. Dock inget smaskigt avslöjande om var och vilka de tränar i höst. England verkar väl ligga dem varmast om hjärtat.

Bildbevis finns och kommer inom kort...

Tyvärr hann jag inte gå på matchen (dammbygge uppe hos mor & far kallade), men grymt kul med så mycket folk, mindre kul att det mest var spel mot fel mål....
 
Apropå Röda Rummet så blev det en runda till samtliga onsdagsklubbspremiärer igår. Hade gärna suttit kvar på Korianders terrass, softat och roats av Siepens mellansnack hela kvällen men plikten kallade och förde oss in i bastun på Sommarplaya. För jävlar vad varmt det var! Mycket kul folk, trångt och snorigt varmt. Blev mer och mer nöjd över mitt val att köra på shorts ju längre kvällen led.
Bali Bar & Nöjesfabriken hade inte lyckats locka så jättemycket folk och vi fick väl inte en helt rättvisande bild eftersom vi kom dit vid kl. 01.30. Men spontant känns det som att de kan få det lite tufft att locka folk, även om det är grymt trevligt att lapa lite kvällssol ute på Bali.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0