Wohoo!

Fotbollskväll i dubbel bemärkelse igår. Först uppvärmning av de egna pjucksen på SEMIS (hörde att planen bakom gamla Vårdgymnasiet kallades så...) - gick förvånandsvärt bra. Tio pers dök upp också, så det gick att spela. Även om det alltid är kul med fotboll, så förtar det lite av charmen att lira två mot två.

Och vad säger man om kvällens andra stora bollevent, Barcelona-Chelsea?! Spel mot ett mål hela matchen, men ändå snöpliga 0-0. Lider med Barca, men det är ju inte helt lätt att forcera igenom ett kompakt försvar på 11 personer i straffområdet...

Och vad är det för löjligheter "rikemansklubbarna" i Elitserien håller på med?! Visst, säkert jättelukrativt och häftigt att möta Dynamo Moskva, Kazan & CSKA, men ärligt hur många av fansen bryr sig? De pengastinna ryska hopköpen kommer säkert locka några nyfikna under de första matcherna, men sen tror jag att intresset dör rätt snabbt. Det är ju bara att kolla på hockeyns motsvarighet till Champions League (vet inte vad den kallas), som ju varit en stensäker förlustaffär för samtliga svenska lag och spel inför nästintill tomma läktare. Tror ett samarbete med KHL kommer bli exakt likadant.

Men det är klart, om vi nu slipper dessa lag i Elitserien så kan det ju bli rätt kul ändå. Och Luleå får ju i alla fall en säsong att spöa skiten ur dem innan de försvinner...

Kommentarer
Postat av: Martin

Jag skulle snarare vilja säga så att OM de lagen försvinner så får Luleå chansen att vinna några matcher. Så jag förstår att du ärglad. :)

2009-05-01 @ 11:39:33
URL: http://www.myspace.com/damienmusic
Postat av: Monopaul

Haha, vi får väl se... ;)

2009-05-07 @ 11:54:36
URL: http://monopaul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0