Fotboll & glass

Glasstest och snack inför säsongen med spelare i Carlstad United avslutade gårdagen. Målet var att 3-4 spelare skulle kunna ställa upp - det blev nästan halva laget inklusive huvud- och assisterande tränare. Väldigt kul!

Kändes även som de har en bra stämning och känsla i laget, som fullt av unga talangfulla spelare. Medelåldern ligger på 21-22 år. De ville inte avslöja någon direkt målsättning, men det känns ändå som att det kan bli en riktigt intressant säsong. Ska försöka komma iväg på så många matcher jag kan, orkar och hinner i år.

Det vore hursomhelst väldigt roligt om det går bra för fotbollen och att folk börjar gå på matcherna i den här stan. Karlstad behöver verkligen en motvikt till hockeyn.

Apropå årets glassnyheter så var de fruktansvärt ointressanta och tråkiga. Några nya Magnumar, en Sandwich med lite krossad choklad, nån ny Solero med bärsmak, två Ice Age-glassar och en ny Nogger med mintsmak. Det är det verkligen jättesvårt att revolutionera glassbranschen. Men ett försök till något nyskapande vore ju rätt kul...

Kommentarer
Postat av: Lena

ja, man börjar tröttna på de gamla vanliga glassarna.. själv har jag nog bara ätit glass från pipersglace iår, den är otroligt fin! :)

2009-04-17 @ 11:59:17
URL: http://moeller.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0