Konstig tv...

Vem kollar egentligen på Svenska innebandyligan, Svenska Superligan i innebandy, Elitserien i innebandy eller vad den nu kallas? SVT (eller är det fyran?) lägger ned en massa bortkastade pengar på att visa en sport som ingen bryr sig om. Det kan väl aldrig vara många som verkligen bokar upp en kväll framför tvn för att se en rafflande (totalt ointressant) match mellan lag som Mullsjö, Storvreta, Dalen och Warberg? Folk som inte pallade med hockey- eller fotbollsträningarna som barn och därför tvingas degraderas till en fritidsgårdssport med hockeykomplex. Eller har jag fel?

En sport som bara engagerar ett folk i hela världen (svenskar), som folk gillar att spela på gympan eller med polarna på fritiden och där ett pinsamt försök till VM medför smickrande slutresultat som typ 17-0 kan väl aldrig vara ett bra sätt att spendera licensbetalarnas pengar? Eller de kanske visar den helt gratis...

Kommentarer
Postat av: Louise

Innebandy är vansinnigt ointressant. Men VF verkar ju tro att innebandybloggar är oerhört intressant..

2008-10-02 @ 12:43:12
URL: http://mslolo.blogg.se/
Postat av: Monopaul

Ja, vissa medier verkar fortfarande tro att folk bryr sig om den sporten. Eller så försöker de skapa ett intresse som inte finns.

Nej, det är kul att spela - tråkigt att kolla på.

2008-10-02 @ 14:09:28
URL: http://monopaul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0