0-2...

Det är lätt att spela hockey med en man mer på plan. Det är ännu lättare att göra det HALVA MATCHEN. Jag brukar sällan klaga på domaren, men ärligt talat Niklas Persson?! En mer enögd domare får man leta länge efter.
Visst, Färjestad har ett bättre lag på pappret och ska, i rimlighetens namn, vinna en sån här match lätt. Men det hade de inte gjort - om nu inte Persson hade varit så frikostig. Luleå stod upp bra i spel 5 mot 5, förutom två bjudningar som resulterade i två mål. Inte så illa pinkat mot ett lag med dubbelt så höga lönekostnader och sk "stjärnspelare" i varje femma.

Några reflektioner från LLA:
  • De har FORTFARANDE lika taffligt musikval innan match och vid avblåsningar. Skönast var kanske att man kör "This is the main event" när motståndarlaget skrinnar in på plan och att man kör Pride-låten "Bells of freedom" när hemmalaget kommer in efter paus. Absolut inget fel med det, bara ett intressant låtval.
  • Ett plus är väl att de tagit bort den pinsamma sörjan till film de hade innan matchen. MEN man har ersatt den med en ny(?) FBK anthem (eller försök till en) som bara klacken försöker nynna med i.
  • Ja, just det. Hemmapremiär - lapp på luckan? Nix! 5.447 pers på plats (och jag förmodar att det är en rätt så kryddad siffra eftersom det fanns lika mycket tomma säten som de med folk.

Det var knökat på borta-stå....nästan.

Kommentarer
Postat av: Gunnar Grosch

Niklas Persson är inte mycket värd idag. Det är frågan om han ska döma ishockey på den här nivån.4/12 är nästa match i Karlstad. Bara att ta nya tag då.

2008-09-23 @ 11:06:56
URL: http://www.apanola.com
Postat av: Monopaul

Nej, det är väl tveksamt.

Ja, då kan man kanske hoppas på lite spel utanför egen zon också...

2008-09-23 @ 11:47:15
URL: http://monopaul.blogg.se/
Postat av: Martin

Skoterraggare! :)

2008-09-23 @ 16:17:37
URL: http://hellvis.blogg
Postat av: Monopaul

Haha, den kom aldrig igår. Lite besviken faktiskt... Men alla i klacken kanske inte hade lärt sig texten än... ;P

2008-09-23 @ 16:58:39
URL: http://monopaul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0