Vuxen

Jag gick visst med i Hyresgästföreningen. De tog mig med garden nere. Plingade på när man som minst anade, laddade med välsmorda argument och hot om 20-procentiga hyreshöjningar i attraktiva områden under nästa år. Om inte de sätter käppar i hjulet för Evil-KBAB & Co. Aj då, tänkte jag och svalde det listigt inlindade betet med hull och hår. Man måste ju vara solidarisk i kampen mot de giriga bostadsbolagen.
77 kr fattigare varje månad, men så ofantligt mycket mer vuxen.....

Och sen får man ju gå på bio för halva priset. Bara en sån sak....

Kommentarer
Postat av: Heléne

åh, men jag fasar! jag kan inte säga nej.. sist så gick jag "glatt" med. och fick kämpa med att ta mig ur sen. (så kändes det, det kanske eg. bara var att ringa o säga hej ta bort mig o registret men sjuttsan jag hatar´t). O nu är jag nyinflyttad i lägenhet o fasar för: hyresgästföreninges på knackande. OCH.. De från Kiruna.. för hanar jag där så säger jag: "men ja, självklart, tänkte precis höra av mig till er".

tur med bion då. då ska man ju bara använda den förmånen regelbundet så "de går ihop" ;)

2008-10-13 @ 19:59:28
URL: http://frokenfinemang.blogspot.com
Postat av: Monopaul

Ja, nu blir det mycket bio i fortsättningen. Även på filmer man egentligen inte vill se, allt för att få valuta för pengarna...haha. Sen får man ju se hur länge man tycker att det är värt att vara med. Höjs/sänks hyran så gör den ju det även för de som inte är medlemmar...

2008-10-13 @ 21:07:22
URL: http://monopaul.blogg.se/
Postat av: Louise

Jag var med ett år under min tid på Grand. Hyresgästföreningen skulle se över ockerhyrorna..Resultatet blev nada. Jag betalade avgiften i 1,5 år och fick inget för det. Kan säga att jag aldrig mer kommer med..Men får man gå på bio billigare så får man ju iaf något för pengarna..

2008-10-14 @ 11:47:52
URL: http://mslolo.blogg.se/
Postat av: Louise

Oj, det blev lite fel. Jag bodde på Grand 1 år, men var tvungen att vara med i 1,5 pga den pågående tvisten fastän jag flyttat därifrån...

2008-10-14 @ 11:55:18
URL: http://mslolo.blogg.se/
Postat av: Monopaul

Nej, jag har ju lyckats undvika dem fram till nu. Får väl se om det är värt 77kr/mån...kanske är tveksamt.

2008-10-14 @ 14:44:55
URL: http://monopaul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0