Extremt god skolmat?

Vad jag minns var inte skolmaten den godaste man visste när man växte upp. Den var väl inte alltid äcklig, men heller ingen smaksensation. Rätt slätstruken. Liljaskolan i Vännäs verkar inte ha det problemet. De måste helt enkelt laga för god mat, eftersom de nu infört både fingeravtrycksavläsning och kod, för att förhindra gratisätarna.
Nästa steg borde väl rimligen vara beväpnade vakter och kroppsvisitation när eleverna lämnar matsalen. Allt för att förhindra att maten säljs vidare till de forna gratisätarna på svarta marknaden...?

Kommentarer
Postat av: Josefin

Äsch, vi hade fingeravtrycksavläsare och kod på gymnasiet för flera år sedan, så farligt är det inte, iaf om man inte har något att dölja..... ;)Privatliv är det ju svårt att ha ändå med tanke på alla kameror, lösenord och fan vet vad.

2008-10-21 @ 22:49:16
URL: http://underbarafia.blogg.se/
Postat av: Monopaul

Nej, det tycker inte jag heller. Är bara lite konstigt att gratisätandet blivit ett såpass stort problem. Känner inte till att det fanns där jag gick i skolan.

Men hade NI extremt god skolmat då? ;)

2008-10-21 @ 23:19:24
URL: http://monopaul.blogg.se/
Postat av: Josefin

Nja, extremt god är väl att ta i en aning... Men den gick ner. Sen så är jag kasnke lite yngre än dig också, inte såååå länge sen jag gick på gymnasiet ;)

2008-10-22 @ 14:58:41
URL: http://underbarafia.blogg.se/
Postat av: Monopaul

Haha, ja ni i den "yngre generationen" kanske är mer gratisätare en vi var...för 12 år sedan... ;P Eller så är var det vi som kom och gratisåt...haha

2008-10-22 @ 15:25:11
URL: http://monopaul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0