Tung dag

Det har varit en dag när mycket gått snett. Strul för gänget som åkte till Arvika för att fota modet och andra grejer till jultidningen och bristande kreativitet hos mig själv. Allt har känts väldigt tungrott just nu.

Ibland blir man väldigt trött på människor och företag. Har alltid trott att missunnsamheten och den fina jantelagen har försvagats med åren. Att människor börjat tänka i lite nya banor och kan unna andra framgång. Men INTE - tror nästan att denna genomsyrar samhället precis lika mycket nu som någon gång tidigare.
Och det där med att samarbeta för att det ska kunna gynna fler är tydligen också väldigt farligt. Väldigt många företag verkar enbart se om sitt eget hus och skulle aldrig kunna tänka sig att satsa pengar och tid för att det ska gå bra för fler. Givandet och tagandet är tydligen något helt otänkbart. Tråkigt nog. Just detta tror jag kommer sänka många företag....

Ja e int bitter, bara rätt trött...

Kommentarer
Postat av: Lena

Det gick bra ändå, trots att det strulade till sig lite. Det känns som det blev bra, vi var effektiva idag! Hoppas det gick bättre för dig idag också!

2008-11-05 @ 21:40:24
URL: http://moeller.blogg.se/
Postat av: Monopaul

Gott att höra! ;) Ja, det ordnade upp sig rätt bra till slut.

2008-11-05 @ 22:44:56
URL: http://monopaul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0