London calling

Har börjat kika på en snabbvisit i London innan jul. En dryg tusenlapp för flygresan tur och retur (med Ryan Air, vad annars!?) är fullt överkomligt. Och när man äntligen bestämt sig för att växa upp lite smått så har vi valt att plussa på vuxenpoängen lite extra genom att boka hotellet genom Coops MedMera-kort. (ja, jag har faktiskt ett sånt...) Verkade ju vara helt ok hotell i hyfsade lägen. Gäller väl bara att passa på innan rummen blir fullbokade.  

Kommentarer
Postat av: Terese

Inte helt fel med en liten London resa, dit skulle man gärna kunna åka en gång om året!

2008-11-25 @ 23:26:58
URL: http://terese.wordpress.com
Postat av: Monopaul

Absolut! Var länge sedan jag var där, så jag tyckte att det var dags igen. Känns som att man inte hinner se och göra så mycket på några dagar, men bara att strosa runt är ju rätt gött. S har ju inte varit där tidigare heller, så det blir nog kul.

2008-11-25 @ 23:42:27
URL: http://monopaul.blogg.se/
Postat av: Josefin

KNASTRET fyller 18 idag och rear ut skivor, knalla dit så slipper du lägga pengar på frakt...Missa inte skivaffärerna i London... Den gigantiska vid Piccadilly Circus och de små och lite speciella vid Camden Market..Sen så kan jag lägga till att man hinner göra sjukt mkt på bara några dagar.. Ett tunnelbanekort, en karta och lite planering kommer man långt med ;)

2008-11-26 @ 12:58:29
URL: http://underbarafia.blogg.se/
Postat av: Monopaul

Oj, får bli en sväng bort till Knastret sen då!Den vid Piccadilly har jag varit på (mäktig), men de vid Camden har jag missat. Blir definitivt ett besök nu! Tack för tipsen!

Ja, tunnelbanan är jäkligt smidig där, nästan enklare än den i sthlm.

2008-11-26 @ 13:53:48
URL: http://monopaul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0