Bra tv, om man ska vara ärligt!

Kan inte sluta att fascineras av tv-programmet "Sanningens ögonblick" på 5:an, Sveriges just nu mest omtalade, bloggade och utskällda program. Visst, det är ett tveksamt och diskuterbart upplägg och idé. MEN (även om det tar emot att säga det), shit vilken grym tv det blir! Och sen verkar det ju uppenbarligen beröra VÄLDIGT mycket folk. Och då kan det ju inte enbart vara genomuselt. Eller?!

Program som tänjer på gränserna är alltid kul. Vem vill enbart se slätstrukna program som följer den inkörda mallen? Jag menar, deltagarna har ju ändå anmält sig och valt att deltaga av egen fri vilja. Det är väl knappast någon som tvingat dem? Och man får ju hoppas att i alla fall någon berättat för dem vilken typ av program de ska vara med i, innan de sätter sig i studion.
Att sedan en rutten kille, som stulit pengar från och bedragit sin egen flickvän, väljer att erkänna detta inför svenska folket är väl bara en del av spelet, eller? Självklart är det tråkigt för hans tjej och ett jobbigt sätt och ställe att få reda på det. Men samtidigt är det ju ett ypperligt ställe att få reda på det. För det är ju inte direkt så att han stärkte sina aktier i programmet. Han blir ju inte direkt hetast på marknaden efter en sån grej.

Kommentarer
Postat av: Terese

Kan bara hålla med!

2008-05-05 @ 18:52:46
URL: http://terese.wordpress.com
Postat av: Monopaul

Tack! Kul att fler tänker så.

2008-05-05 @ 22:28:15
URL: http://monopaul.blog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0