Såååå lätt!

Haha, allt för spänningen heter det ju. Luleå anammade talesättet och gjorde det som krävdes för att hänga kvar. Med samma poäng som Mora, men med två måls bättre målskillnad var Elitseriekontraktet ordnat. Ännu en tagg i ögat på alla som räknat ut laget och sagt att de skulle åka ur i år. Tji fick dom, även om jag också tror att de hade fått det svårt i en kvalserie med hungriga allsvenska lag och Brynäs....
Men men, nu gick det vägen i alla fall och man kan ju alltid hoppas att de ser detta som en väckarklocka och börjar rensa upp och ordna föreningen nu. Detta, plus att de får behålla stommen i laget kryddat med några "riktiga" nyförvärv, behövs för att de inte ska hamna i samma sits nästa år.

Ett lag som däremot inte hade marginalerna på sin sida var Boltic, som kryssade i gårdagens måstematch mot Kungälv. Surt som fanken eftersom de spelade riktigt bra under matchens andra hälft och var förtjänta av ett vinstmål. Nu väntar ännu ett hundår i Allsvenskan, innan laget förhoppningsvis tar steget upp i eliten igen.

Nu blir det Drott!
Fridens liljor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0