Superglucklich!

Jihoo! Jag känner mig piggare. Ska kanske lämna lägenheten för första gången på ett drygt dygn nu också. Vore ju riktigt tragiskt annars, med tanke på att det ser ut att vara ofantligt fint väder också.

Näsan och pannan börjar också återhämta sig efter Danmarks heta solbehandling och börjar nu inta en mer brunfläckig nyans. Redo för en ny portion strålar med andra ord. En brasse och en pocket i parken är kanske inte en helt omöjlig onsdagssysselsättning.

Blir en tripp till kontoret tyvärr. Vad vore en semester utan lite jobb?! I detta fall är det inte så jätteansträngade direkt; dra och kontakta de personer som vunnit i några av de tävlingar som vi hade med i detta nummer av Tryck, bl.a. Maggio på Koriander imorgon.
Undrar om man ska pallra sig ner dit imorgon? Senaste skivan (producerad av pojkvännen Kihlen från Snook) är grymt bra vore det kanske kul. Kroppen säger dock nja till det just nu. Men vem vet, kanske svänger...

Här är lite musik att kickstarta dagen med (blir glad av den här danska rackarn):


Kommentarer
Postat av: Snajdarn

Brasse!?! Varför inte den eminenta regissörsstolen som det filosoferats i under en knapp vecka i Roskilde?

2008-07-13 @ 21:07:49
Postat av: Monopaul

Haha, man måste ju variera sig lite. Inte fastna i de invanda mönstren. Och eftersom det var ölfritt funkade brassen bäst... ;)

2008-07-13 @ 22:39:33
URL: http://monopaul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0