Struggle continues...

Intervjun med VF gick bra och kommer antagligen publiceras imorgon eller på lördag. Informationschefen på Airtours skulle väl ges en chans att uttala sig också. Hehe, ska bli kul att se.

Rätt intressant läsning att se vad företaget själva skrivit i sin verksamhetsbeskrivning och affärsidé på hemsidan. Saxade lite därifrån:

"Vår strategi är att varje år handplocka hotellen. Men aldrig äga dem. Därmed är vi fria att bara välja det allra bästa. Vår idé är inte att vara billigast. För vem vill ha solsemestern förstörd i en sjabbig lägenhet långt från stranden?"


Nej, vem vill det?! Haha...

Deras slogan "Det finns charter. Och så finns det charter." har ju också fått en ny innebörd.... Eller så är det väl att det är först nu man förstår vad de menar.

Kommentarer
Postat av: Kristin

http://www.vf.se/Nyheter/Karlstad/2008/Augusti/Vecka-32/Karlstadspar-kopte-mardromsresa.aspxhere it is =)

2008-08-02 @ 09:54:07
Postat av: Martin

Ingen skräll att bolagets informationschef har ett namn som hämtat från en skurk i Tintin. :)

2008-08-03 @ 11:41:08
URL: http://hellvis.blogg.se/
Postat av: Monopaul

K: Haha, ja där var det! Ser helt miffo ut på bilden, haha. Men det var ju viktigt att man inte log...M: Hehe, nej. Känns som att det är skojare hela bunten på det företaget.

2008-08-03 @ 21:25:23
URL: http://monopaul.blogg.se/
Postat av: En som var på samma resa

"Vår strategi är att varje år handplocka hotellen. Men aldrig äga dem. Därmed är vi fria att bara välja det allra bästa. Vår idé är inte att vara billigast. För vem vill ha solsemestern förstörd i en sjabbig lägenhet långt från stranden?Du vet väl att detta inte gäller ospec väl? eller? och att när man köper en ospec resa så accepterar man att bo vart som helst på hela resmålet, dvs. att du absolut inte har rätt att klaga på att du inte fick en strand i närheten av hotellet.. Jag vill egentligen inte fösvara airtours eftersom jag fick bo på samma hotell men alltså du får nog ha lite bättre koll på saker och ting innan du häver ur dig massa saker som du tror ska hjälpa i din process mot airtours.

2008-10-08 @ 11:51:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0