Veckans topplista!

Jag har fått tonvis med brev och hemgjorda vykort från personer som undrat var veckans topplista tagit vägen. Men eftersom jag har haft fullt upp med tidningsutdelning, tidningsplanering och tidningsskrivande så har listan tyvärr hamnat lite i skymundan. Tyvärr!
Vadårå, det är ju första gången du skriver en lista tänker du för dig själv. Och mycket riktigt observerat, men haha, i ditt fejs, tänker jag. Här är hur som helst veckans topp 3:

1. Skidskytte-VM
Jösses vilken rafflande sport! Och totalt meningslös. Ja vet, vi behöver en sport för de som inte åker skidor bra nog, men som är grymma på att skjuta prick när de flåsar som en häst och har snor i hela ansiktet. Och som vanligt är Sverige bäst när det gäller! Känns alltid lika tryggt.

2. Att det går att blåsa SJ
Fick tips av en kompis att det gick att boka billigare biljetter med SJ genom att boka en längre resa. Ja, ni läste rätt! har precis bokat en resa till Stockholm, som blev 130 kr billigare genom att en biljett till Eskilstuna via Sthlm istället. Hahaha, I'm on to you railway muthafukaz....

3. Schlagerfestival
 Jag trodde väl ärligt inte att det skulle ha ändrats, men man kunde ju alltid hoppas.... Men nej, schlagerfestivalen är fortfarande något som får en att önska att man inte vore svensk. 20 delfinaler, 12 andra, tredje och fjärde chansen, jokrar, avdankade och totalt ointressanta "artister" som alla bjuder på låtar som inte borde fått lämna inspelningsstudion eller Ingela "Pling" Forsmans skrivblock. Urrrrk!

Sådär, där var den! Skönt va?!


Kommentarer
Postat av: apan

ja det där med schlager fattar inte jag heller. det var bättre förr, då var det två tävlingar, och alla var relativt nöjda och glada.

2008-02-13 @ 16:32:25
URL: http://sugarmonkey.blogg.se
Postat av: Monopaul

Ja, men musiken var iof lika kass då som nu. Men det är klart, då visste ju folk inte bättre... Känns som denna musikstil har överlevt sig själv både en och två gånger....

2008-02-13 @ 17:20:24
URL: http://monopaul.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0