Way out best

Medierna varnade för hällregn och allmänt väderkaos under hela helgen. Det blev växlande molnighet, en hel del sol och två helt ok dagar vädermässigt. Musikmässigt var det toppen!
En Håkan på hemmaplan kunde inte ha bjudit på en mer euforisk spelning. Hans forna band Broder Daniel (med vilka han dock ej stod på scen med nu) med Mattias Bärjed på gitarr bjöd på en minst lika minnesvärd spelning, som för övrigt var den sista någonsin. Kelis sken ikapp med solen medan Lil Kim var ganska skrattretande (och därmed kul på sitt sätt). NERD tog upp halva Slottskogen på scen, uppmanade till publiksurfning och "mosh-pits" och var på skönt partyhumör. Franz Ferdinand var bra, men rätt tråkiga, och Grinderman kändes bara konstigt. Sahara var tajta men ganska trötta. Frida Hyvönen var smäktande, men skulle nog passat bättre på en mindre klubb.
Med risk för att få skit. Jag dissade merparten av Neils spelning till förmån för Lykke Li. Ett val jag inte ångrar en sekund (såg ju "den gamle" nere i Danmark). Lykke Li kunde inte ha avslutat festivalen på ett bättre sätt. Total lycka!

Här är lite bilder för den som är nyfiken på hur det såg ut:

Broder Daniel Franz Ferdinand Neil Young N.E.R.D.


Håkan                 Frida                     Kelis                     Lil Kim                 Lykke Li

Looptroop            Lite folk var det...             Här är en på en stubbe

Foto: Pål Johansson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0