Ännu mer nostalgi

På lördag är det återträff för Hammarlunden klass 9C anno 1993 (och resten av niorna i Värmland, verkar det som). Skulle vara grymt kul att se vad som hänt med alla profiler man inte sett på 10-15 år. Vilka flydde till storstan, vilka knegar på Ica, vilka har fått en handfull snoriga ungar, vilka är exakt som de var då osv...? 
Det tråkiga med sådana här träffar är att merparten skiter gött i vad deras gamla klasspolare gör idag och därför struntar i att gå på dessa. Och visst, många av de gamla "kompisarna" finns det säkerligen en anledning till att man inte har haft någon kontakt med under den här tiden. Man har helt enkelt inget gemensamt, mer än man gick i samma klass en gång i tiden. 
Men det är ändå kul att se vad som har hänt med folk! Tråkigt bara att de lagt vår fest ute på ett cateringföretag på Våxnäs. 400 spänn skulle man pynta också. Jag är med andra ord en av bangarna, som därför satsar på att dyka upp på en eventuell efterfest eller krogrunda.
image48
Klass 9C, Hammarlundens Skola, Hammarö, 1993. Undertecknad hittar ni som nummer sju från vänster på främre raden. Körde lite crossover-stil just då. Klänning was the shit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0